uzadigim fiyattan yine flat oldum.. gelismeleri bekliyorum su an..
Vob 24
Collapse
X
-
kaç gündür shorttasın, biliyorum. stres yapıyor insan. Kazancını güle güle harca dostum...zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzadigim fiyattan yine flat oldum.. gelismeleri bekliyorum su an..
para çıkışı durmadığı sürce shorttayım ben..
Yorum
-
- 33.8 trl oldu. bakalım buralar da nasıl bir yol izleyecekler...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster-21 trl daha çıktılar ve düşüş oranı yüzde 1 üzerinde arrtı. Bundan sonra -23 trl ve - 35 trl arasındaki hacimi izleyeceğim.
Yorum
-
Allah bereket versin. Güle güle harca ...:081:zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4 gündür shorttaydim.. 2500 puan... yeter... cok sükür..
Yorum
-
Pozisyon kapatılmıştır.Bekle gör pozisyonundayım. Takipteyiz...:081:zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Simurg hocam.. Ne durumdayiz? Shortlara devam mi?
Yorum
-
macd eğrisi ,
60 dklık grafikte 27.ocaktan bu yana gelen macd tepelerinden geçen çizgiyi kırmaya çalışıyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-48 trl para çıkışı vardı bu oran -38.00 kadar düştü. Para çıkışının durması ve 10 trl gibi gibi bir alımın gelmiş olması, iyiye işaret... Önemli olan devamı gelecek mi
yoksa bu durumu yeniden mal dağıtmak için mi kullanacaklar ....?
Yorum
-
Süper... Güle güle harcayin sizde :081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPozisyon kapatılmıştır.Bekle gör pozisyonundayım. Takipteyiz...:081:Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
teşekkür ederim..zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSüper... Güle güle harcayin sizde :081:
Yorum
-
-
kırdı..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermacd eğrisi ,
60 dklık grafikte 27.ocaktan bu yana gelen macd tepelerinden geçen çizgiyi kırmaya çalışıyor..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
piyasaya para grişinin devam etmesi güzel, yine de az. Tedbiri elden bırakmadan yola devam...
Yorum
Yorum