Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
selam Sn.EDY
sırf çizgi çekmekle işler hallolsa keşke, hisse için belki geçerli olabilir ama Vadeli piyasalarda hesaplamada yapmak gerekiyor bunun ( + makası - makası) cabası dövizde çok fazla (- + makas) olmamasına rağmen endexte istedikleri yönde yapabiliyorlar son günlerdede altın kontratlarının ( - makas) ile işlem görmesi ilginç (bende orada takılıyorum spread olarak full sayılırım) var bişeyler bakalım hayırlısı.
(AYI deme zaten :040: AYI_BOĞA de
selamlar.
Teorik hesaplama tablosu
Haklisin... Cizgiler elbette herseyi söylemiyor Usta... Bu arada borsa piyasasinda yeniyim demistim bilirsin... Yinede bir iki haftaya kadar Vob icin sanal calismalara baslayacagaimi düsünüyorum.. Zamanim elverirse elbet... 3-5 aylik denemelerle sanal ortamdada olsa olabildigince kendimi gelistireyim sonucu göreyim düsüncesindeyim.. Hayirlisi artik...
selam Sn.EDY
sırf çizgi çekmekle işler hallolsa keşke, hisse için belki geçerli olabilir ama Vadeli piyasalarda hesaplamada yapmak gerekiyor bunun ( + makası - makası) cabası dövizde çok fazla (- + makas) olmamasına rağmen endexte istedikleri yönde yapabiliyorlar son günlerdede altın kontratlarının ( - makas) ile işlem görmesi ilginç (bende orada takılıyorum spread olarak full sayılırım) var bişeyler bakalım hayırlısı.
(AYI deme zaten :040: AYI_BOĞA de
selamlar.
Teorik hesaplama tablosu
Eline sağlık, sn. Bear_Bull. Sizin grafikleri takip etmek ve yorumlarınızı okumak gerçekten güzel. Teşekkürler.:a88:
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum