duranduran Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.11 desteği kırılırsa stop yapılmalı. Bugün düzltme sinyali vermiş...
-
22 günlük desteğini kırmış. 0.80 desteğine kadar düşebilir..halilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam,merhabalar.kolay gelsin vaktiniz olursa arsana bakabilirmisiniz,teşekkürller şimdiden
Yorum
-
Abicim başlasın artık yahu, ne uyuz speği var bu senedin, anlamadım. eskiden nurol vardı tahtada ezberlemiştim hareketlerini. Şimdi global var günlükçü takılıyor adamlar. Ama nihayetinde gidecek. senet teknik açıdan olgunlaştı.... 1.10 kırsın hele bir....tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım escom yükselişe başlar mı acaba?
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbicim başlasın artık yahu, ne uyuz speği var bu senedin, anlamadım. eskiden norol vardı tahtada ezberlemiştim hareketlerini. Şimdi global var günlükçü takılıyor adamlar. Ama nihayetinde gidecek. senet teknik açıdan olgunlaştı.... 1.10 kırsın hele bir....
üstadım 0.95 kırsın hele dedin kırdı... 1.02 kırsın hele dedin kırdı... tamam hadi 1.10 da kırsın hele
Yorum
-
Spek ağırdan alıyor... nerde eskisi gibi yüzde 50 yi bir hafta da yapacak güç...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım 0.95 kırsın hele dedin kırdı... 1.02 kırsın hele dedin kırdı... tamam hadi 1.10 da kırsın hele
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım 0.95 kırsın hele dedin kırdı... 1.02 kırsın hele dedin kırdı... tamam hadi 1.10 da kırsın hele

1.00 altın ahacimli inmedikte sonra problem olmaz....;)
Yorum
-
ASUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gubrf grafik incelemesisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.75 direnci üstünde tutunma çabaları var. Bu seviye üstünde tutunabilirse en yakın hedefi 6.00 olacaktır... 6.00 seviyesinde hacim hareketleri izlenmeli...
tebrikler hocam. Hacimleri son dakikalarda arttı. bakalım sabah ola hayrola..:081:
Yorum
-
serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler hocam. Hacimleri son dakikalarda arttı. bakalım sabah ola hayrola..:081:
Sizdeki sabra hayran olduğumu söylemeliyim.
Tebrikler.
Yorum
-
Piyasa haber düşünce baskı kurdular....kısa zamanda hareket gececektir...yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam anelt nazlanıyor mu
Yorum
Yorum