DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
2 gündür işlemler dikkat çekici idi. Dün son 30 dk. da kademelerde yığılmış malları tek tuşta aldılar. 3.96 üstü alımlar ya da bu seviyenin üstündeki kapanışlar sentte yeni yükseliş trendi başlayacağının işareti olacaktır.Şu haliyle tutulmalı.....DOLUNAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam emniş kaynatmaya uygunmudur değerlendiririrsiniz
Yorum
-
Dencm-adel
tşk ederim hocamcesur1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad dencm ve adel yorumu rica etsem
Yorum
-
dencm: 2.52 stop olması kaydıyla tutulmalı..CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertşk ederim hocam
adel: 4.44 üstüne kendi ataamzsa düzeltme gelebilir...
Yorum
-
sayın hocan öngördüğünüz gibi 3 86 kırıldı nasipte otoban başlangıcı varmı ki değ sev. tşk ed.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.86 direncini kırmaya çalışabilirler.
Yorum
-
1.29 direnci hedef durumunda, muhtelen kırmaya çalışacaklardır.Buradan düzeltme gelme olasılığı var. Hacim hareketleri izlenmeli...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi Akşamlar Simurg Hocam
tatks görünümü nasıl,değerli yorumlarınızı alabilir miyim
Yorum
-
Ereğli, toparlanmaya başladı diyebiliriz.3.06 hacimli kırılmadığı sürece tutulmalıdır. Kısa vade hedefleri sırayla 3.20 - 3.40..;)dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstad eğer bi vakit bulursan ereğli için bi yorum yapabilirsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler cevabını bekliyorum üstad
Yorum
-
Bu hafta zaman ayırıp bir çalışma yapmadım...:( Normalde her hafta vermeye çalışıyorum...guardy66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad daha öncede yazdım merak ettiğim için sormuştum..takip edilen senetlerle ilgili periyodik olarak verilecekmi diye bu hafta aradım yeni liste yoktu benmi kaçırdım acaba...iyi çalışmalar..
Yorum
Yorum