Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Merhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Forumu bayağı dolaştım.
Simurg üstad, çok doğru ve kazançlı tespitlerde bulunmuş.
Tebrik ederim.
Gelcek haftanın takip listeleri ne zaman veriliyor?
Ve de üstad grafiklerle takip listesi veriyor sanırım, direnç noktalarını da belirtirse çok memnun oluruz.
Teşekkür Ederim Hocam Demek Ki Grafik Okumayi Becermeye Başlamişim O Yüzden Görüşünüzü Istedim, Sizin Gibi üstadin Tespitimi Onamasi Beni Ayrica Onure Etti Saolun
SAYIN HOCAM -----BANVİTTE
RSI +70 ÜZERİ
CCI +100 ÜZERİ
MOMENTUM AŞIRI AL
MACD 0.1 E ATAĞA KALKMIŞ
STOCH + 80 ÜZERİ
Birde buna özel haber AÇIKLAMASI İLAVE OLNURSA OTOBANA giriş yaptı kısa VADE 280 E KANATLANA bilir diyebilirmiyiz?
yoksa HEYECAN HAYELİMİ?
FMIZP
STOCH + 80 E YUKARI DÖNÜŞ YAPMIŞ
RSI ŞÜPHELİ GİBİ DURUYOR
CCI HA GAYRET DEMEYE HAZIR GİBİ
MACD ALIMDA
PİSTONLAR YAĞLAMAYA HAZIRMI ACABA HOCAM FİKRİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM
Teşekkür Ederim Hocam Demek Ki Grafik Okumayi Becermeye Başlamişim O Yüzden Görüşünüzü Istedim, Sizin Gibi üstadin Tespitimi Onamasi Beni Ayrica Onure Etti Saolun
SAYIN HOCAM -----BANVİTTE
RSI +70 ÜZERİ
CCI +100 ÜZERİ
MOMENTUM AŞIRI AL
MACD 0.1 E ATAĞA KALKMIŞ
STOCH + 80 ÜZERİ
Birde buna özel haber AÇIKLAMASI İLAVE OLNURSA OTOBANA giriş yaptı kısa VADE 280 E KANATLANA bilir diyebilirmiyiz?
yoksa HEYECAN HAYELİMİ?
FMIZP
STOCH + 80 E YUKARI DÖNÜŞ YAPMIŞ
RSI ŞÜPHELİ GİBİ DURUYOR
CCI HA GAYRET DEMEYE HAZIR GİBİ
MACD ALIMDA
PİSTONLAR YAĞLAMAYA HAZIRMI ACABA HOCAM FİKRİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM
Forum Kuralı: 7- Forumda, büyük harfle yazı yazmak kesinlikle yasaktır!
Simurg Hocam Adel,ulker,alcar Yorumlarsaniz Cok Sevinirim Tşk
Alcar: Günlük ve haftalık indikatörler çok iyi. Kısa vade içinde 8.90 ı test edecektir. Liste kalabalık olmasın diye listeye yazmadım...
adel: Düzeltme tamamlamaya çalışıyor. 5.20 üstünde kapanışlar yaparsa iyi olacaktır.
Ulker:Senet , 1.70 üstünde tutunmayı başarırsa kısa vadede 1.87 yi görecektir.
Yorum