kordsa yı 3.80 den uzun vade için listeme dahil ediyorum. herkese bol kazançlar.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Seçim öncesi , listemizdeki hisslerin hala ucuz olduğunu düşünüyor ve risklerinin az olduğunu düşünüyorum. Risk almak istemeyen yatırımcı arkadaşlar karlarını reazlize edebilirler fakat az da risk alayım , olumusuzluklardan da az etkileneyim diyen arkadaşlar için listemizde yer alan bagfas, dnzyo,karton, bfren hala düşük olarak gördüğüm hisselerdendir. Bol kazançlar
Yorum
-
-
6. 30 dan aycesi almakla biraz acele etmişsiniz çünkü düşüş sonlanmadan almışsınız. Genel olarak maalta bağlı olarak hareket ediyor. Maalt dahil turizm hisselerinin çoğunda düşüş yaşandı. Ayces de son 5. ayda en düşük 4.50 yi görüp daha sonra yukarı döndü ve 7.05 leri gördü. bugün ise haftalık boligner alt bandı 5.70 kırdı ve sonrasında gelen alımlarla tekrar yukarı döndü. Seçimden sonra duruma göre hareketine yön verecektir.altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg çok acil olarak ayces hakkında bilgi verebilirmisinız. 6.30 maliyet neden düştü öğrenemdim .bilgiverirseniz sevinirim.teşekkürler.
Yorum
-
Bugün içlerinden tek bagfaş yüzde 8 ile yüzümüzü güldürdü.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeçim öncesi , listemizdeki hisslerin hala ucuz olduğunu düşünüyor ve risklerinin az olduğunu düşünüyorum. Risk almak istemeyen yatırımcı arkadaşlar karlarını reazlize edebilirler fakat az da risk alayım , olumusuzluklardan da az etkileneyim diyen arkadaşlar için listemizde yer alan bagfas, dnzyo,karton, bfren hala düşük olarak gördüğüm hisselerdendir. Bol kazançlar
Yorum
-
Merhaba, kendi köşemde daha çok orta ve uzun vade senetleri inceliyorum ve gelen sorulara cevap vermeye çalışıyorum. Günlük senetler için tahminlerimi http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=1381&page=10 adrsinde yazmaya çalışıyorum bol kazançlar.gezegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba üstat Yarin Için önerdiğiniz Bir Hisse Varmi Teşekkürler
Yorum
-
orta ve uzun vadede önerinizsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba, kendi köşemde daha çok orta ve uzun vade senetleri inceliyorum ve gelen sorulara cevap vermeye çalışıyorum. Günlük senetler için tahminlerimi http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=1381&page=10 adrsinde yazmaya çalışıyorum bol kazançlar.
Yorum
-
Yorum
-
Sayın Simurg üstad fazla yazamasamda sürekli olarak takip ediyorum güzel önerileriniz ve yorumlarınız var. Sizlere sorum Selgd ve Vakko hakkında yorumunuz nedir. Vakko hakkında 70 milyon ytl arsa satışı sonucu 6 aylık bilançosu oluşabilir deniliyor. sürekli sorguladığı 9 değerini geçemiyor.
Nacizane yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.
Yorum
-
AO1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg üstad fazla yazamasamda sürekli olarak takip ediyorum güzel önerileriniz ve yorumlarınız var. Sizlere sorum Selgd ve Vakko hakkında yorumunuz nedir. Vakko hakkında 70 milyon ytl arsa satışı sonucu 6 aylık bilançosu oluşabilir deniliyor. sürekli sorguladığı 9 değerini geçemiyor.
Nacizane yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Vakko günlük grafiğne baktığımızda, 8.5.2007 de 6. 80 iken al vermiş , 9.607 de macd 9.00 de sat vermiş ve hisse o tarihten itibaren düzeltme yapmaya başlamış. 8.50 ile 9.10 boligner bandı rasında sıkışmış ve düzeltmeyei sürdürüyor. 8.50 aşağı hacimli kırılmadıkça problem olmaz. Ama düzeltemin biraz daha süreceğini düşünüyorum.
selçuk gıda çok ucuz kaldı. Haftalık da indikatörlerin çoğu al vermiş durumda. eğer elinizde varsa tutmaya devan edin derim ama sabırlı olun.. Bol kazançlar.
Yorum
-
şeker piliçte bekleyenler , sabrının ödülünü bugün aldı çok şükür
Yorum

Yorum