Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstadım escom analizi alabilir miyiz sizden? tavan tavan gidebilir mi
    haftalık grafik

Tavan tavan gidecek gibi durmuyor ama uzun süredir senet dar bir band (0.76-1.03) içinde hereket ediyor. 19.01.09 tarihinde macd al vermiş ve henüz sat sinyali üretmemiş. son haftaki düşüşe rağmen momtumda yukarı bir hamle görülüyor. Aroon indikatörü sat vermiş fakat Aroon up ve Aroon down birbirine yakın şekilde 0-10 aralığında seyrediyor.Hacimli bir alım dalgası gelirse aroon da al verecektir. senette aktif iş yapan kurum global. Haftalık trade peşinde uzun süredir. Teknoloji hisselerindeki hareketlilik göze çarpıyor. Önceki haftalarda LINK , geçen hafta ise ARMDA hisselerinde büyük oranda yükselişler görülürdü. Eğer tahtayı yapan uşak trade yapmak yerine bu rüzgarı arkasına alırsa ve 0.90 üstüne kendini atıp 1.03 direncini krımayı başarırsa sizin de dediğiniz gibi tavan tavan görülebilir.
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hocam durdo doğan holding ve iştirakleriyle ilgisinin olmadığını duyurmuştu cuma günü yazı aşağıda bu yazı olayı değiştirebilirmi yoksa isim benzerliği bahane olarak mı kullanılıyor düşürmek için bi aydınlatır mısınız?

***DURDO*** Duran-Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin kuruluslarinda, Dogan Holding A.S. ve istiraklerine iliskin cikan

***DURDO*** Duran-Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin kuruluslarinda, Dogan Holding A.S. ve istiraklerine iliskin cikan haberlerin iceriginde isim benzerligi nedeniyle, Sirketimiz Duran Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'de sozkonusu edilmistir. Oysa sirketimiz, Dogan Grubu sirketi olmayip, Dogan Holding A.S. ve istirakleri ile ortakligi veya istirak iliskisi sozkonusu degildir. Haberin yayinlandigi basin yayin kuruluslarina konu ile ilgili tekzip yazilari gonderilecektir. Her turlu hukuki hakkimizin da sakli oldugunu kamuya arz ederiz. ***DURDO***

DURDO ortaklar;

İbrahim Okan Duran % 13.04
      Oktay Duran % 11,82
      Alican Duran %0.0030
      Nil Duran %1,89
      Ceylan Duran koç %0.0
      Dıkran Mıhran Acemyan % 15.50
      Fotını Acemyan % 4,56
      Dıkran Acemyan %3,96
      Ovsanna Kalender %1,98
      Karabet Kalender %0.9
      A.Sevan Acemyan %0.5

Halka açıklık; %55.20

Belirtiğiniz ve şirket tarafından açıklandığı gibi şirketin Doğan Hol ile bir ortaklığı söz konusu değildir.
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• muzoder
        Aktif
        • 23 Şubat 2009
        • 255

slm hocam sitenizin eni üyesiyim tavsiyte üzerine buraya kayıt oldum inşallah bol kazançlı günler geçiririz.. hocam pörtföyümde bulunan

froto,akbank,egcyo,anelt,bjkas yorumları yaparmısınız? tşkler..

Yorum

• seref329
          Yeni üye
          • 05 Ağustos 2008
          • 15

bjkas

hocam bırde su bjkas ıle ılgılı yorumlarınızı alabılırsem cok memnun olacam.tesekkurler

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

hocam mndrs tavan oldu yalnız anlamadığım bişey var.zamanınız varsa yardımcı olursanız sevinirim.

açılış:0,22
            tavan:0,24
            taban:0,18

neden böyle bir orantısız durum oluyor?

Yorum

• EDY
              Yasaklı
              • 15 Aralık 2008
              • 1381

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam mndrs tavan oldu yalnız anlamadığım bişey var.zamanınız varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Sn Günes Simurg hocamiz bugün net baglantisi sorunu yasiyormus... Data verileri yeterli degilmis... Eger sorunuzu gec cevaplamak zorunda kalirsa diye aciklama yapmak istedim...

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

orantısız bir durum söz konusu değil.... Bu arada hayırlı olsun. Akşamki cevabımız umarım işinize yaramıştır.
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• derya
                  Yasaklı
                  • 14 Ocak 2008
                  • 177

slm simurg menderes harekete başladı yorumunz nedir dirençleri kaç yazarmısınız

Yorum

• güneşş
                    Tecrübeli
                    • 08 Ocak 2008
                    • 742

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    orantısız bir durum söz konusu değil.... Bu arada hayırlı olsun. Akşamki cevabımız umarım işinize yaramıştır.
                    teşekkür edrim hocam yorumlarınız için yalnız kar cepte değil daha.

Yorum

• derya
                      Yasaklı
                      • 14 Ocak 2008
                      • 177

slm güneş ben mndrs ten 0,18 5000 lot almıştım ne yapacağız bilemiyoruz satalımmı bekleyelimmi karar vermesi çok zor

Yorum

• güneşş
                        Tecrübeli
                        • 08 Ocak 2008
                        • 742

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        slm simurg menderes harekete başladı yorumunz nedir dirençleri kaç yazarmısınız
                        simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        0.19 günlük bb direnci idi bu direnci kırıp haftalık bb üst band direnci olan 0.22 direncinde kapandı. Bu direnç hacimli geçilirse senette yükseliş hızlanabilir ve ilk hedefi 0.32 olur. kısaca teknik olarak 0.19 kırılmadıkça tutulabilir...
                        sanırım açıklamayı kaçırdınız..

Yorum

• spek
                          Katılımcı
                          • 26 Nisan 2008
                          • 79

selam ustad.. dogub burva krıstal hakkında yorum alabılırmıyım ..cevap ıcın tesekkur eder calısmalarınızda basarılar dılerım...

Yorum

• duhafe
                            Katılımcı
                            • 19 Nisan 2008
                            • 112

Simurg

Hocam tavhl hakkındaki yorumunuz nedir?

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

simurg hocam benimki orjinal bir yardım istegi olacak.görüyorumki matriks kullanıyorsunuz,ben macidede triggeri geçip al veren yapmak istiyorum günlerim 26,12,trigger içinde 9 bunun formülasyonu cross(macd(12,26,9),macd(26,12,9))..ama degil işte hiç birşey taramıyor..
                              bu soruma cevabını edy(büyük harfle)'de verebilir eger erken görürse,ama ben 250 sayfa okudum sonra anlamadıgım yerde bearbull'dan yardım istedim demeden,çünki o 250 sayfayı bende okudum ve en sonunda artık zihnimin eski elastikiyet ve kıvraklıkta olmadıgına karar verdim..velhasıl kelam;macideye göre al verecek(matriks explorerda) formülü nasıl yazacagımı istemek cüretini göstermek için izninizi talep ediyorum,:037:,izin sonrasındada istiyorum efendim..
                              saygılarımla..
                              kestanekebapacelecevap..
                              her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

sayın mavilim hocam aşagıda isminize rastladım eger sorumu farkederseniz sizdende aynı konuda yardım istiyorum..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information