Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın simurg un seans içi ve seans sonrası bölümde yazmıştım. sanırım görmediniz bir görüş belirtmediniz sizce 2009 yılının sektörü hangisi olur.
aslında fikir olması açısından yol haritası topiğine edenkslerin yıl içindeki performansların ı ekledim. Bunu kestirmek güç lakin en dipeki endeksler turizm-gyo ve finansal kiralama endeksleridir. Son dönemin gözde sektörü ise sigortacılık sektörü.Genel bir öngörü ortaya koyacak olursa döviz rezervi çok iyi olan sektörler daha iyi ferformans sergileyeblir. Turizm o açıdan bana makul geliyor. Birde son 3 yılını , kuş gribi-terör vs. sebeplerle çöküş içinde geçiren bu endeksin toparlanma ihtimali olabilir. Sigortacılık ise hala cazip birleşmeler vs. görülebilir. Kısaca kriz hangi sektöre yarar sorusunun cevabını bulursak sizin sorunun da cevabını vermiş oluruz. Herkese soralım kriz hangi sektöre yarar...
hocam,19:27 itibariyle dow_4.20,nasdaq _4.01 s&p _5.03 bu abd nin geriye doğru geldiğini ve dow daki 93.000 desteğini kırdığını gösteriyor,,işc de beklemek te fayda varmı hocam yoksa zararı göze alıp çıkmaklı mantıklı
ayrıca benim şahsi düşüncem uzun vadede 22 bin_26 bine doğru IMKB de hareket yaşayabileceğimiz kanısındayım umarım yanılırım:(
hocam,19:27 itibariyle dow_4.20,nasdaq _4.01 s&p _5.03 bu abd nin geriye doğru geldiğini ve dow daki 93.000 desteğini kırdığını gösteriyor,,işc de beklemek te fayda varmı hocam yoksa zararı göze alıp çıkmaklı mantıklı
ayrıca benim şahsi düşüncem uzun vadede 22 bin_26 bine doğru IMKB de hareket yaşayabileceğimiz kanısındayım umarım yanılırım:(
arkadaşlar, stop yapmayı her zaman öğrenmelisiniz. Devir kısa günün karı devir...Bende de işc vardı cuma gününden ama salı günü isetediğim ferformnası göstermeyince ve dax ve dow . daki desteklerin kırılmaya çlışısılması tedirgin etti beni sentten çıktım. hangi senet olursa olsun hedef değerlerinize ulaşmasa bile bazan az karla yada zararla stop yapmayı denemelisiniz.
Merhaba Simrug üstad Galatasarayla Ilgili Görüşlerinizi Alablirmiyiz Galiba Kredi Onay Için Yönetime Yetki Verilmesi Onaylanmiş Birleşme Için 220 Lira Bahsedildiğine Göre Bu Rakami Görebilirmi
Merhaba Simrug üstad Galatasarayla Ilgili Görüşlerinizi Alablirmiyiz Galiba Kredi Onay Için Yönetime Yetki Verilmesi Onaylanmiş Birleşme Için 220 Lira Bahsedildiğine Göre Bu Rakami Görebilirmi
kredi işi gerçekleşirse yukarı bir hareket yapma ihtimali olsa da endekseten çok fazla kopuk hareket edeceğini sanmıyorum.
hocam vakfn nasıl 1.38den girdim ama bugün için kar yaparım diye önü açık gibi duruyor mu hayırlısı bakalım garantiyi dün 2.62den sattım sattıktan sonra 2.56yı gördü ucuz yırttık bugün de vakfnye girdim ne dersin iyi gibi mi yazıları da okudum finansal kiralamalar hakkında ii şeyler vardı
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
hocam vakfn nasıl 1.38den girdim ama bugün için kar yaparım diye önü açık gibi duruyor mu hayırlısı bakalım garantiyi dün 2.62den sattım sattıktan sonra 2.56yı gördü ucuz yırttık bugün de vakfnye girdim ne dersin iyi gibi mi yazıları da okudum finansal kiralamalar hakkında ii şeyler vardı
finasal kiralam söktör açısından en diplerde yer alıyor. Ben şu aşamada taşımak amaçlı alımlara cesaret edemiyorum. Trade amaçlı alımları bazan deniyorum...vakfın gitse bile 1.52 ya da 1.62 direncine takılacaktır.
Yorum