Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
36.50 üzerine kendini atıp tutunabilirse yükselişine devam eder. bir çok senette olduğu gibi brisa da ucuz kalan senetlerden. 34.00 stop olmak kaydıyla tutulmalı.
uzun süredir topiğe bişeyler yazmaya çalışıyorum ancak yazamıyorum bunun forumdaki genel yazışmayıda etkilediğini düşünüyorum Bu nedenle sayımız ve yorumlarımız düştü
Arkadaşlar cevap yaz bölümündeki gelişmiş menüsünden mesaj yazılabiliyor yazamayanlara duyrulur.
Bol kazançlar diyeceğim ama böyle bir borsada zor ama;
hocam sabah 7,70 deva alış 8,40 satış böyle borsada ancak bukadar olur ne dersiniz
uzun süredir topiğe bişeyler yazmaya çalışıyorum ancak yazamıyorum bunun forumdaki genel yazışmayıda etkilediğini düşünüyorum Bu nedenle sayımız ve yorumlarımız düştü
Arkadaşlar cevap yaz bölümündeki gelişmiş menüsünden mesaj yazılabiliyor yazamayanlara duyrulur.
Bol kazançlar diyeceğim ama böyle bir borsada zor ama;
hocam sabah 7,70 deva alış 8,40 satış böyle borsada ancak bukadar olur ne dersiniz
forumda karşılatığınız teknik sorunları bu linke http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=2517 yazarsanız, diğer admin arkadaşım yardımcı olacaktır. Bugün için güzel bir marj yakalamışsınız, tebrikler.Allah daim etsin diyelimm....
Yorum