Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
***onemli Duyuru*** aciga Satis Kurallarina Uyum Konusu Borsamiz Teftis Ve Gozetim Kurulu Baskanligi Tarafindan Takip
Edilecek Ve Aykiri Davrananlar Hakkinda Gerekli Islemler Yapilacaktir.
Uyelerimizin De Bu Konuyu Hassasiyetle Takip Etmeleri Gerekmektedir. Borsa Baskanligi
Bizim forumdaki üyeler battı mı yoksa başka yerlerde yine tüyo peşinde mi koşuyorlar....
valla ben uzuuuuunca bir süre bekleyeceğim sanırım düzlüğe çıkmak için)
ama elimdekileri vermeyeceğim inat ettim.
bu siteden daha iyisine şu ana kadar denk gelmedim. sanal ortamda samimiyetten emin olmak oldukça zor. burada bulduğumuz samimiyetten vazgeçmeyiz merak etmeyin hocam)
valla ben uzuuuuunca bir süre bekleyeceğim sanırım düzlüğe çıkmak için)
ama elimdekileri vermeyeceğim inat ettim.
bu siteden daha iyisine şu ana kadar denk gelmedim. sanal ortamda samimiyetten emin olmak oldukça zor. burada bulduğumuz samimiyetten vazgeçmeyiz merak etmeyin hocam)
Öyleyse yalnız bırakmayın forumu, herkes kendi ilgi alanlarına göre topiklere katıda bulunmaya çalışsın. Borsa konusunda yazan arkadaşalrım, emeklerini esirgemiyorlar sağolsunlar.Sizlerde elinizden ne geliyorsa katkıda bulunmalısınız ki el birliği ile forumu güncel tuttalım. Borsa görüşlerini bırakın bir resim -karikatür -haber vs. eklemesek bu bölümlerde bile hareket olmayacak. Lütfen , sizlerde elinizden geleni yapınn...
thyao 120dk.
Stch boynunu bükmüş aşağı sat vermeye hazırlanıyor. Trend olarak yönü yukarı fakat düzeltme gelebilir.6.35 kırılırsa 6.15 desteğine sarkar.6.60 ı kırarsa hedef 7.00
Son yıllarda halka arz edilen şirketlere bakarmısınız sngyo-reysas-halkb vs. sürünüyorlar resmen. Fahiş fiyatlardan millete nasıl senet pazarlanır işte örnekleri..:037:
Yorum