Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
-
Hissede haber mi var, neden tavan olacakmış?ezgi-li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCBSBO okant gıpı bır hareket işine gırdın bugun ıcın bır tavan var
Yorum
-
Ffkrl
SİMURG HOCAM SU FFKRL'YE BİR BAKARMISINIZ?
TABAN OLDU YİNE BANA GARİP GELİYOR NE DERSİNİZ?
Yorum
-
cevocan36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg,ford otosanda son durum nedir dip çalışması bitmedimi.kağıt 14.00 lerden 7.00 geldi .benim 14 milyar 7.milyarcık oldu.ne olacak bu kağıdın hali.resmen sefilleri oynuyor.ford focus parası doğan sl parası bile etmiyor.saygılar selamlar,
Olan olmuş artık, hayırlısı olsun demek lazım. Senete gelince sektörde olumsuz haberler var. Tekniğe bakarsak Yükselen kanalı aşağı kırmış: stop seviyesinin altında. 5.5o dolar seviyesinde yatay desteği var bu destek kırlırsa 4.30 dolar seviyesini muhtemlen test edecektir. İndikatörler diplerde sürünüyor. Toparlanma emaresi yok. Bol kazançlar.İyi bayramlar.
Yorum
-
İmkb ye göre son aylarda oldukça pirimli idi. Çağrı fiyatı ile ilgili gelen en son haber yabancıların satışına neden oldu. Düşüş devam edecek gibi...mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSİMURG HOCAM SU FFKRL'YE BİR BAKARMISINIZ?
TABAN OLDU YİNE BANA GARİP GELİYOR NE DERSİNİZ?
Yorum
-
Cbsbo, her ne kadar son teknik görünmü iyi de olsa şirketin temel görünümü pek iyi değil. Riski çok yüksek senetlerden.Dikkat edilmeli.ezgi-li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCBSBO okant gıpı bır hareket işine gırdın bugun ıcın bır tavan var
Yorum
-
-abd Temsilciler Meclisinde Kurtarma Paketinin Reddedilmesi
-oylamanin Sonucu Piyasalarda Sok Etkisi Yaratti
-new York Borsasi, Oylamanin Tam Sonucu Bile Gelmeden Dibe Vurdu
-latin Amerika Borsasi Da Etkilendi
Washington/new York (a.a) - 29.09.2008 - Abd'de Kongre'nin Alt Kanadi
Temsilciler Meclisi'nde, 700 Milyar Dolarlik Finans Sektorunu Kurtarma Paketiyle
Ilgili Yasa Tasarisinin Reddedilmesi Piyasalarda Sok Etkisi Yaratti.
New York Borsasinda Dow Jones Sanayi Endeksi Bir Ara 705 Puan Dustu.
Temsilciler Meclisinde Kurtarma Planiyla Ilgili Yasa Tasarisinin 205'e
Karsi 228 Oyla Reddedildiginin Ilanindan Once, Tasarinin Kabul Edilmeyeceginin
Anlasilmaya Baslamasiyla Borsa Hizla Inise Gecti Ve Dow Jones Once 705 Puan
Dustu, Ardindan Hafif Bir Toparlanmayla Dusus 528 Puana Kadar Geriledi.
Nasdaq Endeksi De Yuzde 7'yi Asan Oranda Dustu. Nasdaq'daki Bu Dusus, 11
Eylul 2001'den Sonra Bir Gunde Yasanan En Buyuk Kayip Oldu.
Abd Merkez Bankasi Borsadaki Duruma Iliskin Yorum Yapmadi.
-latin Amerika-
Ote Yandan, Abd Temsilciler Meclisindeki Oylamanin Sonucu Latin Amerika
Borsasinda Gun Ici Alim Satimlarini Da Etkiledi.
Brezilya'da Sao Paulo Borsasinda Endeks 10.2 Puan, Meksika Borsasinda Gun
Ortasi Alim Satim Islemleri 5.5 Puan, Bouenos Aires Borsasinda 7.5 Puan, Sili
Borsasinda 4.9 Puan Dustu.
(reu-ap-zer-moc)
22:34 29/09/08
--aa--
Yorum
-
-abd'de Uretim Azaldi
New York (a.a) - 01.10.2008 - Abd'de Imalat Sektorunde Uretim Geriledi.
Agustos Ayinda 49,9 Olan Uretim Endeksi, Siparislerin Azalmasi Sonucu,
Eylul Ayinda 43,5 Duzeyine Geriledi.
50 Ve Uzeri Endeks Degeri, Uretimde Artis Ve Ekonomik Buyume Anlamina
Geliyor.
(ap-mse-yil)
17:30 01/10/08
--aa--
Yorum
-
Vakbn : 14 günlük h.o dsteği 2.10 üzerinde kapanmıştı. Dow'a gelen satışlar yarın bizim piyasayı nasıl etkilyecek izleyeceğiz. Sadece şnu ifade edebilirm. Vakıfbankta destekler, 2.04 ( muhtemlelen bu destek açılışta kırılacak)1.80-1.72- 1.47dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm simurg hocam nasılsın iyi bayramlar rica etsen ereğli ve vakıfbank için ne düşnüyosun ereğlide7:45 vakıfda2.36 sermayem var ne öneririsin bu kağıtlar içn bi incelermisin bizaahmet lütfen şimdiden tşk ederim
Ereğli: 5.10 seviyelerinden düzenli gelen alımlarla son haftayı da artı kapatmıştı.6.08 desteği kırılırsa eğer 5.80 ve 5.40 hedef olur.
Yorum
-
Aslında düşünmek bile ürkütücü. sbaha kadar paritelerde ya da emitalarda bir değişiklik olmazsa ya da asyadan olumlu bir haber gelmezse en az yüzde 10 ile açılış yaparız diyorum fazlası olur eksiği olmaz. İnşallah bizler yanılırız...haskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın hocam şu an itibarı ile dowjons 10500 ü aşagı kırdı 10499 kayıp yüzde 3,9 dow böyle kapatırsa bize yansıması nasıl olur sizce 
Yorum
-
tesekkurler simurg hocam....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmkb ye göre son aylarda oldukça pirimli idi. Çağrı fiyatı ile ilgili gelen en son haber yabancıların satışına neden oldu. Düşüş devam edecek gibi...
Yorum

Yorum