simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
2.46 direncini kırarsa yukarı trend başlamış diyebilirim.cengran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat kutpo hakkında ne düşünüyorsun?yukarı hareket başladı mı?alım için uygun zaman mı?
saygılar?
Yorum
-
bu sevfiylerden dönüş gelebilir. D+D- indikatörü pozitif yönde kesişmek üzere.İLKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Beşiktaş Hareketlendi Gibi Yorumunuz Nedir
Yorum
-
bimaş orta vade için tutalabilir. şu anda düzeltme aşamasında.sülo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat,bimaş ,ccola yorumlarmısınız.
Ccola, iyi görünüyor...
Yorum
-
teşekkürler üstat.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbimaş orta vade için tutalabilir. şu anda düzeltme aşamasında.
Ccola, iyi görünüyor...
Yorum
-
silver de kısa vade için bişey beklemek yanlış olur. 0.90 kırılmalı öncelikle, birşeyler beklemek için. escom da 1.75 de stop demiştik.
Yorum
-
kaç yıldır her düşüşünde gözüm onda,operasyon yemiş kağıtlardan uzak durmanın faydası bu olmalı,Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlink bozdu kafamı razaman ramazan..merkez dağıttı ortalığı
çok yeltendim alayım diye ama olmadı,geldiği yere bakıyorumda korkuyorum..Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
hazır razamanda iken de tövbe mi etsem ne etsemPrestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaç yıldır her düşüşünde gözüm onda,operasyon yemiş kağıtlardan uzak durmanın faydası bu olmalı,
çok yeltendim alayım diye ama olmadı,geldiği yere bakıyorumda korkuyorum..
Yorum
-
1. seans içinde dikkat çekmiştim. 2. seans tepki geldi. Dow. kapanışı ile yine sürpriz yaptı. Yarın bizde de muhtemelen baskı olacaktır..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDax yükselişe geçti. Petrol epey düştü. Yen paritesi de biraz toparlandı. Buralardan bir yukarı sınırlı da olsa tepki beklemek lazım artık...
Yorum
-
euro-merkez-söymenin olduğu tahta da ky hiç bir zaman iş yapamaz hele hele kısa vade de...Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlink bozdu kafamı razaman ramazan..merkez dağıttı ortalığı
Yorum
-
Borsada, son sekiz aydır 46.000-44-000-38.000- 33.000 bant aralığında oluşan akümilasyon dönemi devam ediyor.
İçinde bulunduğumuz dönemi ve bant aralıklarını dikkate aldığımızda, hali hazırda 38.000-38.500 gerileme riski bugün, gün sonunda gelen tepki ile zayıflasa da, ilerleyen günler için formasyonun son aşaması olan “sağ omuz”un tamamlanması yönünde. 39.200 kırılması halinde “sağ omuz” biraz daha uzayabilir ancak yukarıda 41.000’in önümüzdeki gunlerde kırılması ile beraber işlemeye başlayacağı düşünmekteyiz. Son 2 haftada üst hedef noktası olarak beklediğimiz 46.000 hatta 48.000 denemesinin ne kadar gerçekçi olabileceğini hep beraber göreceğimizi düşünmekteyiz.
Kaynak: (Anadolu yatırım)"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Halil Reçber'in klasik hep yukarı hep yukarı yorumlarından biri...hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsada, son sekiz aydır 46.000-44-000-38.000- 33.000 bant aralığında oluşan akümilasyon dönemi devam ediyor.
İçinde bulunduğumuz dönemi ve bant aralıklarını dikkate aldığımızda, hali hazırda 38.000-38.500 gerileme riski bugün, gün sonunda gelen tepki ile zayıflasa da, ilerleyen günler için formasyonun son aşaması olan “sağ omuz”un tamamlanması yönünde. 39.200 kırılması halinde “sağ omuz” biraz daha uzayabilir ancak yukarıda 41.000’in önümüzdeki gunlerde kırılması ile beraber işlemeye başlayacağı düşünmekteyiz. Son 2 haftada üst hedef noktası olarak beklediğimiz 46.000 hatta 48.000 denemesinin ne kadar gerçekçi olabileceğini hep beraber göreceğimizi düşünmekteyiz.
Kaynak: (Anadolu yatırım)
Yorum
Yorum