halil45tr Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gübreler konusunda, özellikle bagfas konusunda daha önceden fikrimi söylemiştim. Tekrar ifade edecek olursam imkb de yatırımcısını asla üzmeyen senetlerin başında gelir bagfas. Şu anda 28 binlerden 158 binlere kadar gelmiş bir senet. Elebtteki bu yükselişin bir düzeltmesi ve sindirilmesi gerekecektir.Küçük yatırımcılar hep yukarı hep yukarı olsun istiyor bu mümkün değil. Uzun vade içinde ben gübrelerin tekrar güzel yerlere geleceğini düşünüyorum. Özellikle 9 aylık bilançoları çok iyi gelecektir. Yukarıda bahsettğiniz olaya gelince doğrudur. Her sene buna benzer olaylar basına düşer. Gübrelerin pazar sorunu yok.Şirketleri zorlayan düşük kur ve ithalat ürünlerinin yüksek maliyeti.
-
Bana gönderilmiş bir mesaj yok. ..halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada mühendis bey sanırım aramızdan ayrıldı doğrumudur ?
Yorum
-
MÜHENDİS´isimli üyeden Alıntıhalil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada mühendis bey sanırım aramızdan ayrıldı doğrumudur ?
arkadaşlar 1 yılı aşkındır yoğun mesai yaptık.. dinlenmeyi hakkettik artık... siyasi gündemde tatile girdiğine göre bizde ufaktan tatil yapalım istedik.. Kastamonu Abana da 1 haftalık bir tatilden sonra 8 Eylül e kadar memlekette yani Karaman da olacağım... zaman buldukça topiğe girer bişeyler yazmaya çalışırım.. yarın Ankara dayım ama araba bakımı ve yol hazırlığı yapacağım için aranıza katılamayabilirim...18 ağustos itibariyle kısıtlıda olsa aranızda olmaya çalışacağım...
görüşmek, paylaşmak üzere mutlu günler kazançlı seanslar dilerim...
Yorum
-
pimas:yükselen kanal dışına çıktı.2.32 desteğini kırmış. Tahta sığ olduğu için son satışlarda hacimsiz olmuş.2.32 seviyelerine geri dönüp tutunursa yeniden yükselişini sürdürebilir. Şu durumda görüntü negatif...sio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam pimaşı yorumlarmısınız?birde golds neden sıkı bir düşüse geçtiler.
Golds: Senette düşüş trendi başlamış. kısa vade içinde 1.45 ve 1.52 seviylerinde hacimli alımlar olursa senette düzele görülebilir.Kısa vde görünüm şimdilik negatif...
Yorum
-
Dax yükselişe geçti. Petrol epey düştü. Yen paritesi de biraz toparlandı. Buralardan bir yukarı sınırlı da olsa tepki beklemek lazım artık...
Yorum
-
clebi , 8.55 sviyerine kadar gevşeyerek Gap ı doldurdu. Şimdi yukarı döndü. Yabancı alımları dikkat çekici..
Yorum
-
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım OZFIN 1,18 alınırsa kâr yaptırır gibi duruyor ne dersin?:7_6_5v:tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,24 gördü ve kâr yaptırdı... 1,24'ü aşarsa ve üstünde kalmayı başarabilirse 1,38 görme ihtimali var diye düşünüyorum...
Yorum
-
Tavan oldu...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖzfin i global resmen süpürdü tavan yapacak sanırım.
Yorum
-
Garfa: 3.00 direncini muhtemelen yeniden zoryacak kısa vade içinde.
Yorum
-
-
Yorum