çözülürmü acaba yoksa 2.seans hareketlenirmi daha
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
SEN YAZARSIN DA BOŞ ÇIKAR MI DOSTUM.TEBRİKLER...:a88:tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet 21.08.2008'deki öngörümüz güzelmiş... 2,13 tavan oldu ;)
Yorum
-
ustad bagfas hakkında bılgı alabılırmıyım ıslem hacmı yukarda gubre bayagı hareketlı ama bagfas yerınde sayıyor ne dersın onerınız
Yorum
-
145.0 aşılırsa bafgas da önü açılır.mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad bagfas hakkında bılgı alabılırmıyım ıslem hacmı yukarda gubre bayagı hareketlı ama bagfas yerınde sayıyor ne dersın onerınız
Yorum
-
-
-
2.20 den vermedim bidaha tavan olur diye 2.10 a kadar geldi beklemeye değermi simurg üstatsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEN YAZARSIN DA BOŞ ÇIKAR MI DOSTUM.TEBRİKLER...:a88:
Yorum
-
Böyle günde yüzde 14 yakalamışsınız daha gidermi diye düşünüyorsunuz. Bilmem sizce beklemeye değer mi ? Değerse neye göre değer ? Yüzde kaç için değer ?mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.20 den vermedim bidaha tavan olur diye 2.10 a kadar geldi beklemeye değermi simurg üstat
Yorum
-
2,13 maliyetimdi zaten üstat kaç 15-20 gündür elimdeyi zaten 2,20 tekrar görme olasılığı varmı izce bu hafta içisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBöyle günde yüzde 14 yakalamışsınız daha gidermi diye düşünüyorsunuz. Bilmem sizce beklemeye değer mi ? Değerse neye göre değer ? Yüzde kaç için değer ?
Yorum
-
simurg hocam elimde 2.56 maliyetli ecyap var. birazda usak senedim var. usaki satip ecyapin maliyetini dusurmek mantikli bir karar olurmu sizce
Yorum
-
Yorum