8,80 sonrası hedefi ne hocam?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
9.00 direnci aşılırsa 9.90 a kadar gitme ihtimali yüksek.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8,80 sonrası hedefi ne hocam?
Yorum
-
-
Düşüşe Direnen Hisseler
(9/6 Kapanışları ve Günlük Göstergelere Göre)
ENDEKSTEKİ DÜŞÜŞE DİRENEN HİSSELER
ADEL-AFMAS-ALGYO-ANELT-ARMDA-ATLAS-BRSAN-BRYAT-BSHEV-CLEBI-DGATE-ECILC-EGCYO-EMNIS-EREGL-FENER-FENIS-GUSGR-IBTYO-IHEVA-INDES-LINK-MRBYO-MZBYO-OLMKS-TEKST-TIRE-TKFEN-TRKCM-TSPOR-TTKOM-VESBE-YAZIC-YKGYO-YKSGR[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
hocam diyorum siz gerçekten bizlere ders veriyorsunuz bu yüzden tşkler listeniz takibimde herzaman hayranınız oluşmaya başladı şimdiden haberiniz olsun )) ben bu sitede para kazanmaya başladım gönlümün rahatlıyla söyleyebilirim sayenizde tşkler simurg
Yorum
-
2.36 desteğine kadar sarkma ihtimali var. Orta vade için hala yükseliş potansiyeli mevcut. Trendde bozulma sözkonusu değil.zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Merhaba Ayen Daha Kaça Kadar Düşer Maliyeti Düşürmek Istesek Kaçtan Girmek Gerek Saygilar
Yorum
-
sağol dostum, elimizden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Para kazanmanıza sevindim. Allah daim ve bereketli etsin. Bol kazançlar.cango7899 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam diyorum siz gerçekten bizlere ders veriyorsunuz bu yüzden tşkler listeniz takibimde herzaman hayranınız oluşmaya başladı şimdiden haberiniz olsun )) ben bu sitede para kazanmaya başladım gönlümün rahatlıyla söyleyebilirim sayenizde tşkler simurg
Yorum
-
sn. penguen, liste yenilememe gerek kalmamış. Elinize sağlık. Teşekkürler.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster(9/6 Kapanışları ve Günlük Göstergelere Göre)
ENDEKSTEKİ DÜŞÜŞE DİRENEN HİSSELER
ADEL-AFMAS-ALGYO-ANELT-ARMDA-ATLAS-BRSAN-BRYAT-BSHEV-CLEBI-DGATE-ECILC-EGCYO-EMNIS-EREGL-FENER-FENIS-GUSGR-IBTYO-IHEVA-INDES-LINK-MRBYO-MZBYO-OLMKS-TEKST-TIRE-TKFEN-TRKCM-TSPOR-TTKOM-VESBE-YAZIC-YKGYO-YKSGR
Yorum
-
herhangi bir bilgim yok.husam11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gusgr satışı ile ilgili bir duyum varmı acaba
Yorum
-
BUGÜN tekniği güzel duran senetler...
AFMAS-ADEL-ARCLK-ARMDA-ASYAB-ATLAS-BRSAN-BRYAT-CCOLA-CLEBİ-EGCYO-FENER-HEKTS-GLDTRF-IBTYO-IHEVA-KERVT-MZBYO-LINK-SKBNK-SERVE-SANKO-SNGYO-TİRE-TKBNK-TSPOR-TTRAK-YYGYO-YKGYO-YKSGR
Yorum
-
Sn. Simurg günaydın,
Her çalışma; belli bilgi, birikim ve emeğin sonucunda ortaya çıkıyor.
Görebilen göz, yorumlayabilen akıl için bir-iki satır, üç-beş çizgi çok şey ifade ediyor.
Yine de bize sunulan bilgilere ihtiyatla yaklaşmamız, onları kendi akıl süzgecimizden geçirip emin bildiğimiz kaynaklara teyit ettirmemiz gerekiyor.
Güvensizlikten değil, “Güven kontrole mani değildir” düsturundan yola çıkarak ben de yaptığınız incelemeleri duygulardan arınmış, tarafsız bir danışmana götürdüm ve değerlendirmesini istedim. Sonuçta sizin tespitleriniz ile mekanik sistemin ortaya koyduğu donelerin birbiriyle uyum içinde olduğunu gördüm.
Maksadım hariçten gazel okumak veya ortaya konulan kıymeti sınamak değil; ilgilenenlere köşenizdeki paylaşımların kendi mutfağınızda özenle hazırladığınız, şahsi bilgi, birikim ve emeğinizin ürünü lezzetli aşlar olduğu mesajını iletmekti.
Üyelerin yolunu aydınlatan paylaşımlarınız için teşekkür ediyor; çalışmalarınızda başarı diliyorum.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum

Yorum