simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
8.90 altına inmedikçe dökme hareketi sayılır. aksi takdirde stoplos olarak kullanılmalı.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeri döndüler 9.35 den ...
Yorum
-
1.86 desteğine kadar sarkabilir.satışlar artarsa.dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat dyhol yorumunuz nedir acaba
Yorum
-
dow. da hızlı düşmeye başladı.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveriler kötü geldi, düşüş hızlanacak gibi.
Yorum
-
Petrol yükselişine devam ediyor. AKP den ılımlı mesajlar gelse bile yönümüzü dış piyasalr belirleyecektir. Bu tabloya göre düşüş sürer.dentist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesiye nasıl oluruz sizce
Yorum
-
Bi bana yaramadı bu clebi. iki ayda üçüncü kez bulaştım. Zararların toplamı %10 u geçti.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterclebi 2 tura başladı hayırlı olsun.
Yorum
-
endeks bu kadar kötü iken bu hafta takip listesi vermek ne kadar doğru olur bilemiyorum.cango7899 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gözlerimiz yollarda kaldıı=)))
Yorum
Hocam Fenis Koptu Nereye Gider Kim Götürüyo Soymen Ilgisi Var Gibi Yorumunuz Istikrarli Bir çikişi Var
Yorum