Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn. hocam mmart ın dünkü kapanışın dan daha alt seviyeden kapanmasına nedersiniz.
izmie expo yu kazanamadığı için turizm hisseleri bugün yükselişe seyirci kaldı. Olumsuz bir durum değil, dün tavan yapan bir hissenin yüzde 2 geri gelmesi ayrıca normal bir durum ..
selam, işfin ile ilgili görüş verebilir'misiniz. Teşekkürler.
hisse 0.61 cent ile son 4 yılın dibinde seyrediyor. daha önce 2.5 centleri görmüş. ytl bazında kısa vade bakacak olursak 0.91 ilk direnci daha sonra 0.99 ve 1.17 var. Destek ise 0.82 de bulunuyor. Uzun vade için alım uygun olabilir. Bol kazançlar.
selam simurg tukaş ve denta yorumlaya bilirmisin derya
tukas hissesinin tarihi seyirne baktığımda dolar bazında çok ucuz görünüyor. Halka arz fiyatının çok çok altında işlem görüyor. Bunda şirketin sürekli zarar açıklaması temel neden diyebilirim. son bilançonun iyi gelmesi iyi. Uzun vade için bir hikayesi mevcut mu bu konuda detaylı bir araştırma yapmadım. Kısaca teknik olarak değerlendirdiğimde kısa vadede 0.96 üzerinde tutunduğu sürece yukarı yönlü bir hareket başlayacaktır. Önündeki dirençler 1.02 ve 1.08 direncleri. 0.96 üzerinde tutunamazsa 0.88 e kadar düşer.
DENTA için kısa yorum yapacağım, haftalı usd grafiğinde stch yukarı dönemek üzere Elinizde varsa taşımaya devam edin. 0.87 ilk direnci olarak görünüyor. Sonra 1.10 direncine takılabilir. hacimli kırılmazsa satış olarak değerlendirebilir. Bol kazançlar.
mrb simurg.senden esems hakkında bilgi almak istiyorum.kısa ve orta vadede neler getirir yada götürür.direnç ve destek noktaları neler?şu sıralar fiyatı çok düştü.önerir misin yoksa bu kağıttan uzak dur mu dersin?
saygılar...
mrb simurg.senden esems hakkında bilgi almak istiyorum.kısa ve orta vadede neler getirir yada götürür.direnç ve destek noktaları neler?şu sıralar fiyatı çok düştü.önerir misin yoksa bu kağıttan uzak dur mu dersin?
saygılar...
kısa vade görünüm için şunu söyleyebilirim. Macd günükte al vermiş fakat mom. çok zayıf görünüyor. Buralarda tepki yükselişleri gelebilir. Orta vade için ise yön şimdilik aşağı görünüyor. Bence böyle bir dönemde daha sağlam senetlerde pozisyon açmanız gerekir. Bol kazançlar.
vestelde yükseliş trendi için start verildi sanırım. 3.20 kısa vade için hedeflenebilir. ayrıntılı teknik analizini akşama yapmaya çalışırım.Bol kazançlar...
Yorum