Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • güneşş
    Tecrübeli
    • 08 Ocak 2008
    • 742

sn. hocam maalt hakkında yaptığım incemede herhangibir farklı düşünceniz varmı?

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sn. hocam maalt hakkında yaptığım incemede herhangibir farklı düşünceniz varmı?
      endeks de dalga p.tesi günü de devam edecektir, muhtemelen. Tüm senetlerin etkilenmesi kaçınılmaz. Sizin her yükselen kağıda karşı bir ilgi duyduğunu gözlemleyiyorum. Acizane tavsiyem bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Portföyünüzü riski az olan hisselerden oluşturarak uzun vade düşünün. mallt ta pozitif ya da negatif her şey olabilir bunu zaman gösterecek...
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• usta0560
        Katılımcı
        • 21 Şubat 2008
        • 91

sn simurg öncelikle yorumların için teşekkür ederim.bu ara kafamda batı çimento var.Uzel tahtası açıldığı zaman tavan yapacağını düşünüyorum.sizin düşünceleriniz nedir?
        Yazdığım hisseler al-sat tavsiyesi değildir.Sadece şahsımı bağlar

Yorum

• usta0560
          Katılımcı
          • 21 Şubat 2008
          • 91

Öncelikle yarın ki büyük düşüşü atlatmamız lazım.

Yorum

• güneşş
            Tecrübeli
            • 08 Ocak 2008
            • 742

teşekkür ederim sn simurg.tespitleriniz doğru daha önce orta ve uzun vadede yatırım yapıyordum.biraz değişiklik yapıp kısa vadede yükselişteki hisseleri değerlendireyim diye düşüdüm.dalgalı bir seyirde olduğumuz için.önerilerinizde haklısınız.

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sn simurg öncelikle yorumların için teşekkür ederim.bu ara kafamda batı çimento var.Uzel tahtası açıldığı zaman tavan yapacağını düşünüyorum.sizin düşünceleriniz nedir?
              Yazdığım hisseler al-sat tavsiyesi değildir.Sadece şahsımı bağlar
              Çimento sektörü geçen seneki kadar karlı olamayacak bence. UZEL şu anda teknik olarak zaten ucuz görünüyor. gelen haberlerle yükseliş trendi başlayacaktır.

Yorum

• altınyay
                Yeni üye
                • 20 Haziran 2007
                • 8

sn. simurg acaba parsan hakkında biligi verebilirmisiniz.teşekkürler.

Yorum

• latifyz
                  Yeni üye
                  • 10 Şubat 2008
                  • 43

değerli Hocam gerçi BOLU topiğinde yazmışsınız ama .1,81'den 20 milyar kadar bolu çimentoya girdim Hedefim 1 nisanda dağıtılacak temmetüyü beklemek . vaktiniz olursa kısada olsa yorum yapmanız mümkün olurmu acaba . Şimdiden emeğinize teşekkür edrim değerli hocam

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

latifyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    değerli Hocam gerçi BOLU topiğinde yazmışsınız ama .1,81'den 20 milyar kadar bolu çimentoya girdim Hedefim 1 nisanda dağıtılacak temmetüyü beklemek . vaktiniz olursa kısada olsa yorum yapmanız mümkün olurmu acaba . Şimdiden emeğinize teşekkür edrim değerli hocam
                    Bu gece yapmaya çalışacağım. Derbi bitsin hele..

Yorum

• latifyz
                      Yeni üye
                      • 10 Şubat 2008
                      • 43

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      6.90 lara gevşeme ihtimali mevcut kısa vade içinde. Fakat uzun vade taşıyacaksanız, yukarı yönlü trendde problem yok, yükselişe muhtemelen devam edecektir. 7.60 ve 8.30 da dirençleri var dirençleri maliyet düşürmede deneyebilirsiniz. bol kazançlar.
                      Hocam gerçekden teşekkür ederim .yaptığınız yorumlar bana hiç zarar etirmedi. yorumlarınızı dikkate alarak 7,20 den aldığım Alkim leri boşalttım. 7,70 yarısını 7,75 yarısını kısa vadede sizin katkılarınızla iyi para kazandım. teşekkür ederim. Kazancımın içinde sizin büyük emeğiniz var. Şimdi 1,81 den Bolu çimentodayım . Ancak Alkimi gözlüyorum aşağı gelirse tekra Alkimdeyim. Gelmezse 8,30 direncini geçmesini bekleyeceğim. teşekkür ederim

Keyborsa.com farkını farkedemiyenlere şaşarım

Yorum

• latifyz
                        Yeni üye
                        • 10 Şubat 2008
                        • 43

endeks de dalga p.tesi günü de devam edecektir, muhtemelen. Tüm senetlerin etkilenmesi kaçınılmaz. Sizin her yükselen kağıda karşı bir ilgi duyduğunu gözlemleyiyorum. Acizane tavsiyem bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Portföyünüzü riski az olan hisselerden oluşturarak uzun vade düşünün. mallt ta pozitif ya da negatif her şey olabilir bunu zaman gösterecek...
                        Hocam işte sizin farkınız bu yaa . Kendi dertlerinizi bir kenara bırakmışsınız Küçük yatırımcıya zarar gelmesin diye elinizden gelen bütün çabaları ortaya koyuyorsunuz . YÜREĞİNE SAĞLIK BE HOCAM. İYİ Kİ VARSINIZ

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

Hocam gerçekden teşekkür ederim .yaptığınız yorumlar bana hiç zarar etirmedi. yorumlarınızı dikkate alarak 7,20 den aldığım Alkim leri boşalttım. 7,70 yarısını 7,75 yarısını kısa vadede sizin katkılarınızla iyi para kazandım. teşekkür ederim. Kazancımın içinde sizin büyük emeğiniz var. Şimdi 1,81 den Bolu çimentodayım . Ancak Alkimi gözlüyorum aşağı gelirse tekra Alkimdeyim. Gelmezse 8,30 direncini geçmesini bekleyeceğim. teşekkür ederim.

Keyborsa.com farkını farkedemiyenlere şaşarım
                          Alkimle ilgili olarak isabetli kara vermişsiniz tebrikler. Dalgalanma devam edecği için mutlaka geri çekilmeler olacaktır. Şu sıralar full mal da olarak risk almayın derim. Kısa pozisyonlar girmekten de kaçının. Bolu çim. i çoktandır incelemmeiştim bu vesileyle incelemiş olurum. Ayrıca kazancınız berektli olsun, Allah daim etsin.

Yorum

• latifyz
                            Yeni üye
                            • 10 Şubat 2008
                            • 43

Alkimle ilgili olarak isabetli kara vermişsiniz tebrikler. Dalgalanma devam edecği için mutlaka geri çekilmeler olacaktır. Şu sıralar full mal da olarak risk almayın derim. Kısa pozisyonlar girmekten de kaçının. Bolu çim. i çoktandır incelemmeiştim bu vesileyle incelemiş olurum. Ayrıca kazancınız berektli olsun, Allah daim etsin.
                            Hocam size samimeytle bir şey demek istiyorum
                            Yemin ederim Keyborsa için bildiri bastırıp İZMİR sokaklarında dağıtmak geliyor içimden
                            Lütfen kınamayın işte farkınız bu YEMİN EDERİM GELECEK GÜNLER www.keyborsa.com un olacak

Yorum

• latifyz
                              Yeni üye
                              • 10 Şubat 2008
                              • 43

Size samimi olarak bir şey demek istiyorum . İşi gücü bırakıp seans salonu seans salonu dolaşıp küçük yatırımcıyı bu siteye davet ediyorum . Lütfen kusura bakmayın sizin işleriniz yoğunlaşacak biraz ama ne yapayım Ben bir şeye yürek verdim mi ölümüne veriyorum
                              İyi geceler değerli hocam.

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

Hocam size samimeytle bir şey demek istiyorum
                                Yemin ederim Keyborsa için bildiri bastırıp İZMİR sokaklarında dağıtmak geliyor içimden
                                Lütfen kınamayın işte farkınız bu YEMİN EDERİM GELECEK GÜNLER www.keyborsa.com un olacak
                                Valla teşekkür ederim, gerçek sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Valla katılım az olunca benim de hevesim kırılmıyor değil açıkçası. Umarım KeyBorsa'nın geleceği dediğiniz gibi olur tabi siz dostların sayesinde...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information