güneşş Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu hafta da inişli çıkışlı seanslar devam edecektir. yen paritesinde 106.30 desteği önemli aşağı yönlü kırılırsa 43.000 leri tekrar görürüz.
-
Günlük al-satlar gerçekten küçük yatırımcılar için tehlikeli. Hele böyle havalar da... Dikkat ederseniz o yüzden kısa vadeli hiisse anlizleri pek yapmıyorum. tavsiye ettiklerim daha çok orta ve uzun vade senetleridir. Yukarıda yazdığınız hisseler için , derinlikli programımı kapattırdığım için detaylı incelemem zor. O yüzden cevap veremeyeceğim. Bol kazançlar.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simur egcyo,ozfın,sise ve cemts sizce sağlam kağıtlarmı bu hafta güniçi olarak değerlendirmeyi düşünüyorum.
Yorum
-
Geçtiğiiz hafta hissede toparlanma vardır. Boligner üst band direncine takıldı. Bence orta vade de maliyetinize tekrar gelebilir.azman_82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn hocam slver hakkında yorum alabilirmiyim?? 2.2 den almıştım ama hala bi hareket yok?? Size göre tekrar bu paraları görebilir mi?? teşekkür ederim..
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA- escom yükselişlere tepkisiz kaldı, tepki yükselişi gelebilir...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO sasa adam olursa herkes adam olur
0.60 görecek, alımlar devam ederse...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim önerim sadece tepki hareketi konusunda yoksa sasada uzun vade kalmak için evliya sabrı gerekir
50 den alınırsa kısa vade tepkisiyle 60 ı görebilir.
Yorum
-
Yorum
-
aselsan da 24.60 direnci var, kırılırsa 30.50 direnci önemli. Uzun vade içinde 30.50 yi test edecektir. Mipaz'ın bu fiyatlarda ucuz olduğunu düşünüyorum. Orta vade içinde enaz yüzde 40 lık bir pirim potansiyeli var. Ibtyo dip seviyelerde olmasına rağmen orta vade içinde bir hareket beklemiyorum. Hacimli alımları izlemek gerek, belki o zaman birşeyler olabilir...usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSLM ÜSTAD.ACABA ASELSAN(22.80),MIPAZ(1.65) VE IBTYO(0.73) BU HİSSELERİ YORUMLAYABİLİR MİSİN.
Yazdığım hisseler al-sat tavsiyesi değildir.Sadece şahsımı bağlar.
Yorum
-
Senette operasyonun sonlanmadığı kesin....;)güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg maalt gün içi olarak baya getiri sağladı.11.70 leri gördükten sonra bugün yine alıcılara boğuldu. yine getirisini yaptı. satıcı yok denecek kadar az.ne dersiniz 13.50 yi kırarmı sizce gidişat nasıl olur.
Yorum
-

Yorum