Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ikincii seans dogub' a 1,39 dan girip 1,45 gibi satmayı planlıyordum ama internet şifremi kaybettim bankayla konuşmaktan fırsat bulamadım ama iyiki almamışım 1,35 den kapattı
cuma günü söymen-merkez ikilisi götürdü tahtayı. bugünde işlem çoğu bu iki kuruma iat. bu kurumlara güvenmediğimi açıkça daha önceki yazılar5ımda da belirttim. dogubu teknik açıdan dğerlendirdim. Temel olarak çok fazla güvenmiyorum. öz sermaye kaybı yaşayan şirketlerden biri. sadece beklentisisi özelleştirme olayı. senette pozisyon alan arkadaşlar varsa destek ve dirençleri gözeterek işlmlerine yön versinler.
Üstadım acaba ilgilendiğiniz hisseler arasında var ise TUDDF yorumu rica edebilir miyim. Bu fiyatlardan (6,30-6,40) girmek makul mudur? Tepki verebilir mi acaba?
saygılar
Yorum