van et 5 dk. dadöndü .alımlar hızlanabilir...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hızlandı bile 3.92 oldusimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervan et 5 dk. dadöndü .alımlar hızlanabilir...
Yorum
-
-
4.08 direnci var 60 dk. da kırarlarsa tavan olur aksi takdirde geveşeme olasılığı varsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.08 oldu....
Yorum
-
söz kardeşim sana kerevitas analizi yapacam ama vakit bulamıyorum...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Kervt Tutmaya Devam Edelim Demi 13,10 Kapaniş
Yorum
-
teşekkür ederim. bu dönem, eldekilere sahip çıkma dönemi. Boşverin giden gitsin.güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde nakitimiz olsaydı güzel olrdu..
ama kaçırıyoruz böyle bağlı olunca..
tebrikler hocam
Yorum
-
vanet: 4.08 klırılmalı . askitakdirde gevşer demiştim gevşedi. İzleyeceğiz. Sanko artık pirimli, bu fiyatlar kimseye olumlu yada olumsuz bişey söyleyemem.Spekülatörün keyfine kalmış artık. 3.36 direnci var şimdilik önünde. Bu seviyeden kar satışları gelebilir.bu seviyenin üzerinde yapılacak kapanışlar yada hacimli alımlar hisse de trendi devam ettirir.spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam ustad vanet --sanko--- eggub yorumu alabılırmıyım...
eggub: 70.00 üzerinde tutunup bu seviye üzerinde kapanışlar yapamadığı sürece düşüş meyilli diyebilirim.
Yorum
-
12.80 hacimli aşağı kırılırsa stoplos yapılmalı. yoksa tutmaya devam edebilirsiniz.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöz kardeşim sana kerevitas analizi yapacam ama vakit bulamıyorum...
Yorum
-
iyi geceler.Bol kazançlar.spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkur ederım ustad ıyı geceler...
Yorum
-
Yorum