Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HOCAM vkfyt hissesinle alakalı görüşleriniz nedir elinde var olanlar ne yapmalı olmayanlar ne yapmalı
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
HOCAM vkfyt hissesinle alakalı görüşleriniz nedir elinde var olanlar ne yapmalı olmayanlar ne yapmalı
1.58 aşağısı sakat. şimdilik bu destek üzerinde kağıdı çevirip duruyorlar. Riskli bir durumda. Bugünde arar açıklamış ama spekin keyfine kaldı kağıt. 10 gün sıkar bir günde uçurabilir.
Türban büyük oranda beklentiler dahilinde idi. Siyasi mülahazasına hiç girmek istemem. Piyasaya ve akp nin kapatılma meselesine gelince şunları söyleyebilirim. Beklenti bazı yatırımcılar tarafında zaten bugün satın alınmıştı, gerçekleşecek düşüşün çok büyük bir boyutta olacağını sanmıyorum hele yurt dışı piyasaları böylesine toparlanmışken. Karar kapatma davasını doğrudan değil dolaylı olarak etkileyecek unsurlar. Parti kapatma için bir sebep değil birden çok sebep gerekli. Olumlu tarafından bakarsak olaya Akp tarafı bu kararla sindirilmiştir. Bu aslında parti kapatmanın getireceği sıkıntıdan daha büyük bir sıkıntı yaratmıştır.parti kapatmakla demokrasiye verilecek zarar yerine bu kararla gerekli mesaj AKP ye verilmiştir. Kısaca parti kapatılmayabilir ve AB nazarında demokrasi yara almamış olur. Abd den gelen karara ilişkin "Bu sorun, Türkiye'nin iç meselesidir." Yakalaşımı da bunu desteklemektedir kanaatimce. memleketimiz için hayırlısı ne ise onu dileyelim. fazla kaygıya gerek yok...
hocam çlebiyi 8,50ye verdim gene sayenizde kazandık nedesem tşk az gelir bilginize allah kuvvet versin
Allah razı olsun kardeşim. Dua da bizim için kazançtır. celebinin daha yolu var. geri çekilme vs. olursa izleyip duruma göre değerlendirmek lazım. Bol kazançlar.
Gübfb 45.00 Geldikten Sonra Biraz Toparlayip 49.00 Fiyattan Kapatti Acaba 59.50 Ile 45.00 Arasi Yaklaşik % 32 Geri Verdiktan Sonra Nasil Yön çizer Ayrica Son Dakika Bayagi Alim Geldi Sürekli Izledim Destek Ve Dirençleri Ne Yönde Bilgi Verirmisiniz Teşekkürler Ayrica önereceginiz Hisseler Nelerdir Kolay Gelsin Teşekkür Ederim.
Yorum