ANSGR için ne dersin üstadım... macd döner mi buralardan... gerçi yurtdışı da bozdu öğle arasında ama???
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON , toparlanmaya başladı. 1065 geçilirse 1115 seviyelerini kısa vade de görür.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
malesef tutunamadı 980 desteğine kadar verdiler. Teknik bozulmadı ama yinede izleme de kalmada fayda var.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON , toparlanmaya başladı. 1065 geçilirse 1115 seviyelerini kısa vade de görür.
Yorum
-
haftalıkda stch iyi görünmedi bana. kısa vade yatay hareket edebilir.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANSGR için ne dersin üstadım... macd döner mi buralardan... gerçi yurtdışı da bozdu öğle arasında ama???
Yorum
-
-
4.12 desteğine kadar gevşeme ihtimali var. Hacimsiz tahta. bu seviyenin altına hacimli sarkmadığı sürece problem olmaz. Kısa vade 4.42 direnç durumunda.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat petun dan biryorum yaparmısın kuruldan bir haber çıkmadı
Yorum
-
-
Allah razı olsun. Bol kazançlar.;)duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler üstat allah zihnine açıklık versin
Yorum
-
düzeltme aşamasında acele etmememk lazım, takip edinCESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Prkab Durumu Nasil Maliyetlensek
Yorum
-
yükseliş trendinde , yola devam ediyor.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Konya
Yorum
-
CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Prkab Durumu Nasil Maliyetlensek***PRKAB*** TURK PRYSMIAN KABLO VE SISTEMLERI A.S.`NDEN GELEN YAZI:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüzeltme aşamasında acele etmememk lazım, takip edin
31 ARALIK 2007 VE 30 OCAK 2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMA LARIMIZLA TEBLIG
ALDIGIMIZI BILDIRDIGIMIZ VE SIRASIYLA 29 OCAK 2008 VE 31 OCAK 2008 TARIHLI OZEL
DURUM ACIKLAMALARIMIZLA BURSA VER- GI MAHKEMESINDE IPTALLERI ICIN DAVA
ACTIGIMIZI BILDIRDIGIMIZ, MUDAN- YA VERGI DAIRESI GENEL MUDURLUGU`NUN VERGI
CEZA IHBARNAMELERINDE YER ALAN TOPLAM 10.183.104,16 YTL TUTARINDAKI VERGI ZIYAI
CEZASI, VERGI TARHI VE USULSUZLUK CEZALARINI ILE ILGILI OLARAK UZERINDE
SIRKETIMI- ZIN MUDANYA`DAKI URETIM TESISLERI BULUNAN OMER BEY MAHALLESI PAFTA
32/34 ADA: 175 PARSEL:20`DE TAPUYA KAYITLI GAYRIMENKULUN TAPU KAYDINA, MUDANYA
VERGI DAIRESI MUDURLUGU`NCE HACIZ KONULDUGU OGRENILMISTIR. ***PRKAB***
Yorum
Yorum