mmart hakkında bilgi alabilirmiyim ne yukarı nede aşagı gidiyor nedendir?????
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Üstad,bir de Rysas'a bir el atsan tavanlasak .;)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBRİSA' da bugün başladı,hayırlısı olsun.;)
Yorum
-
Herşey zamanla ...ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad,bir de Rysas'a bir el atsan tavanlasak .;)
Yorum
-
mmart için kısa vade bir beklentim yok. orta vade ve uzun vade de çok iş yapacağına inandığım senetlerden biri. Hissede olumsuz bir durum yok gördüğüm kadarıyla dar bantta hareket ediyor.cango7899 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermmart hakkında bilgi alabilirmiyim ne yukarı nede aşagı gidiyor nedendir?????
Yorum
-
bana yorum yok anlasılan :(spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam ustad...escom nereden tepkı verebılır...bırde fmizpston nereden donebılır...yorum ıcın tesekkur eder calısmalarınızda basarılar dılerım...
Yorum
-
arkadaşlar sitede online olduğuma bakmayın, yazacak zaman bulamıyorum. bir süre de bu yoğunluğum sürecek. Fırsat buldukça cevap yazacağım.
Yorum
-
ESCOM: 1.52 destek durumundaydı. 1.54 döndü bugün. 1.58 de ben de zıpladım 1.71 direncini geçseydi tutacaktım lakin görmeyince 1.63 den çıktım. 1.60 kapması şu durumda olumlu olmakla birlikte aşağı bir salınımda 1.52 desteğine gelir. önündeki diren. 1.71 kısa vade için..spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam ustad...escom nereden tepkı verebılır...bırde fmizpston nereden donebılır...yorum ıcın tesekkur eder calısmalarınızda basarılar dılerım...
fmzip: dolar bazında 1028 cent zirve fiyatı idi bugün onun üzerine 1037 centten kapandı. haftalık ve aylık usd bazlı indikatörlere baktığımda hissenin daha gidebileceğini söyleyebilirim. Kısa vade içinde sert düşüşler bile olsa orta vade için hala pirim potansiyeli mevcut.
Yorum
-
günlükte de dipledi, güç toplamaya çalışıyor. bir süre sonra tepki yükselişi gelebilir.seco-48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam teşekkürler info için
Yorum
-
yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım...Allah razı olsun....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterESCOM: 1.52 destek durumundaydı. 1.54 döndü bugün. 1.58 de ben de zıpladım 1.71 direncini geçseydi tutacaktım lakin görmeyince 1.63 den çıktım. 1.60 kapması şu durumda olumlu olmakla birlikte aşağı bir salınımda 1.52 desteğine gelir. önündeki diren. 1.71 kısa vade için..
fmzip: dolar bazında 1028 cent zirve fiyatı idi bugün onun üzerine 1037 centten kapandı. haftalık ve aylık usd bazlı indikatörlere baktığımda hissenin daha gidebileceğini söyleyebilirim. Kısa vade içinde sert düşüşler bile olsa orta vade için hala pirim potansiyeli mevcut.
Yorum
-
AFYON , toparlanmaya başladı. 1065 geçilirse 1115 seviyelerini kısa vade de görür.
Yorum
Yorum