hocam AFMAS,OZFİN,ALTIN,MMART,SNGYO hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyiz saygılar teşekkür ederim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hocam maliyetim 7.85 :( sizin söylediklerinize göre bir yol izleyeceğimbetaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam VAKKO için ne düşünüyorsunuz? Bundan sonraki süreçte ne olabilir?
Tşk
Yorum
-
6.30 da kuvvetli destek var. Şirkette birşeyler dönüyor ama anlmak zor. Tahtası şimdilik kapatıldı. İmkb açıklam bekliyor...betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam maliyetim 7.85 :( sizin söylediklerinize göre bir yol izleyeceğim
Tşk
Yorum
-
Yorum
-
Listenimizdeki Senetlerde Kisa Vade Stoploslarini Arkadaşlar çaliştirmayI Ihmal Etmesinler...
Yorum
-
sorular çoğalmış ama analiz yapacak vaktim yok, kusura bakmayın. Müsait olunca yazmaya çalışırım.
Yorum
-
teşekkürler hocambetaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam maliyetim 7.85 :( sizin söylediklerinize göre bir yol izleyeceğim
Tşk
Yorum
-
Bjkas dan kısa sürede bir hareket beklemiyorum. 2.12 lere kadar geveşerse de şaşırmam açıkçası. 2.50 üzerinde bir kaç gün kapanış yapmadan da 3.00 lere gitmez. Vesbe de 4.10 gibi rakamları kısa vadede görebilir diyorum. Ama buradan alım yapmak riskli. Bizim vesbe'deki en son alım yeri tavsiyemiz 3.18 ler idi.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam bjkaş den kısa vadede bir hareket bekliyormusunuz,birde vesbeye burdan girilirmi sizce yoksa düşmesimi beklenmeli küçük yatırımcı açısından,çok teşekkür ederim şimdiden..
Yorum
-
AFMAS : Orta vadede yükselişe devam eder.kultugin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam AFMAS,OZFİN,ALTIN,MMART,SNGYO hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyiz saygılar teşekkür ederim
Ozfın : Ucuz ama risli.
Altın: Kısa vadede, 5.50 ye kadar bir tepki yükselişi gelebilir. Bundan sonraki hacim hissenin yönünü belirler
Mmart: orta ve uzun vade için listemde zaten.
Sngyo: Hisse toplu. Boligner darladı. Yukarı yönlü bir trend başlar.
Yorum
-
-
6.60 üzerinde tutunduğu sürece 7.05 i geçmeye çalışabilir.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam maliyetim 7.85 :( sizin söylediklerinize göre bir yol izleyeceğim
Tşk
Yorum
Yorum