günaydın hayırlı sabahlar
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
seans içi derinlik
seans içi derinlik isteyenlere gün içi yardımcı olmaya çalışacağım.ama sadece simurg un köşesinden.tahmin edersiniz ki trading yaparken hız önemli ve ben tek bir blog da yardımcı olabilirim.;)Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
Sn.YESUKAY, gün içinde ben zaten kendi köşemde aktif olamıyorum. Bence hisse derinlikleri bölümünde üyelerimize yardımcı olursanız üyelerimiz açısından daha verimli olacaktır...YESUKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseans içi derinlik isteyenlere gün içi yardımcı olmaya çalışacağım.ama sadece simurg un köşesinden.tahmin edersiniz ki trading yaparken hız önemli ve ben tek bir blog da yardımcı olabilirim.;)
Yorum
-
Tavsiye yok, beğendiklerimi yazıyorum zaten...faruk0090 Nickli Üyeden AlıntıÜstad selamlar,
Tebrik ederim Mutludaki öngörün de tuttu ve 1,30 dan çıktım şimdi varyo mu almamı tavsiye edersin yoksa 1,25 den tekrar girelimmi mutluya
Şimdiden teşekkürler
Yorum
-
Bu sayfadaki ilk mesaji okumanizi öneririm...faruk0090 Nickli Üyeden AlıntıÜstad selamlar,
Tebrik ederim Mutludaki öngörün de tuttu ve 1,30 dan çıktım şimdi varyo mu almamı tavsiye edersin yoksa 1,25 den tekrar girelimmi mutluya
Şimdiden teşekkürler
ikinci husus mesajinizi dile getiris tarziniz yatirim danismanligi kapsaminda olup SPK kurallarini ihlal eder cinsten..
Sizden cok daha dikkatli olmanizi istemekle yükümlüyüm...
Umarim anlayisla karsilarsiniz....
Yorum
-
sayın simurg ETYAT hareketinin devamı gelirmi?''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Yesukay emekleriniz için teşekkürler.
Ördeğin vakvağı borsanın zikzağı bitmez.;)
Eyw.kardeşim...Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
0.89 seviyesini destek yaparsa gidebilir...mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg ETYAT hareketinin devamı gelirmi?
Yorum
-
sayın simurg TUKAS ın gidişatına atak hazırlığı dersek yanılgıya düşermiyiz? teşekkürederim.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
gördü de ben satamadımki okuldaydım fırsat bulupta bakamadım bile bak geri gelmiş inşallah daha geri gelmez 0,89 maliyetliyim aslında durumunuda merak ediyorum SİMURG üstad bi zman bulupta inceleyebilse çok memnun olurum aslında ne düşünüyo bu kağıt için merak ediyorumoffaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın nasipse 1 olur sanırım
Yorum
-
sayın üstad yukarda arz ettiğim hisselerden durdo 128 129 kademesinde iken sormuştum nedense hismi'desek çizgilerin gücümü desek, bugünde 144 den gönderdim. ancak ben ŞU hisseyi simurg hocama bi sorsam dediğimde kuvvetli al hissi ile donanıyorum ALLAHA şükür şu ana kadar oluşan bu hisle çamura yatmadım.tşk ediyor.saygılar sunuyorum.mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg RAYSG DURDO yorumu alabilirmiyiz?''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
Yorum