Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın simurg gerçi ben daha yeni üyeyim bilmiyorum cevaplandırırmısınız ama.uzun süredir borsa oynuyorum ama fenerdeki son hareketleri çözemedim.bilginiz varmıdır?
yabancı satışı gözüküyor ama bana anlamsız geliyor expresin satışları . 3,5 milyon lotun değerini 4-5 günde 55 000 lotla %20 ye yakın düşürdüler.alıcı varken vermeyip alıcı azalınca satış yapan expres yatırım sizce ne yapmaya çalışıyor?
Mal toplu vaziyette yalnız yabancı takası yüzde 87 den yüzde 85 düştü son bir kaç ayda. Fener uzaun vade de kazandırmaya devam edecektir. NO panik....
teşekkürler hocam.
maşallah bu kadar kısa sürede bu bilgiyi yazdığınıza göre demek size yapılan övgüler doğru imiş.
bu arada tahtaya küçük de olsa yatırım finans geldi biraz olsun rahatladım.;)
Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum