bende vanet leri tutuyorum bakalım ne olacak sonu
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tebrikler sn simurg :a88:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.06 tavannnnnnn....;)
bir ara uygun olduğunuzda UCAk ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim
şimdiden teşekkürlerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad zaman bulurda bi ereğli için yorum yaparsan sevinirim teşekkürer bende senin gibi okulda olduğumdan yakından takipğ edemiyorum yardımcı olursan minnettar kalırım tekrar teşekkürler
sayın hocam uzun zamandır ereğlidesin heralde.yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...
Yorum
-
aynen öylec1ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam uzun zamandır ereğlidesin heralde.
çok uzun zaman dil aslında krizne önce yaklaşık bir sene oldu
maliyeti 4:15 çektim ama bakalım sonu nolur
Yorum
-
dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen öyle
çok uzun zaman dil aslında krizne önce yaklaşık bir sene oldu
maliyeti 4:15 çektim ama bakalım sonu nolur
tutmaya devam o zamn. sabırlı olmak gerek çoğu fırsat sabırsızlık yüzünden kaçıyor. hayırlısı bakalımyiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...
Yorum
-
dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad zaman bulurda bi ereğli için yorum yaparsan sevinirim teşekkürer bende senin gibi okulda olduğumdan yakından takipğ edemiyorum yardımcı olursan minnettar kalırım tekrar teşekkürler
simurg da mı öğretmen
yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...
Yorum
-
dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne güz lhocam ben matematik öğretmeniyim sen hocam ??
ben de
yiğidi bir söz....güzeli bir göz öldürür...
Yorum
-
KLBMO OKmehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster22-04-2009 SAAT 13.20 sayın simurg kanımca bu hisseler pusuda gibi SASA,SILVER,MRSHL,KLBMO yakında hareket başlar gibi duruyor sanki hocam ?Değerlendirmenize arz ederim saygılar sunuyorum.
sayın hocam sayfanıza sordukça bile bereket yağıyor.Bana uğurlu geldiniz inşaallah sıra yukardaki diğerlerinde... teşekkür ederim.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
Yorum