Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
simurg hocam benimki orjinal bir yardım istegi olacak.görüyorumki matriks kullanıyorsunuz,ben macidede triggeri geçip al veren yapmak istiyorum günlerim 26,12,trigger içinde 9 bunun formülasyonu cross(macd(12,26,9),macd(26,12,9))..ama degil işte hiç birşey taramıyor..
bu soruma cevabını edy(büyük harfle)'de verebilir eger erken görürse,ama ben 250 sayfa okudum sonra anlamadıgım yerde bearbull'dan yardım istedim demeden,çünki o 250 sayfayı bende okudum ve en sonunda artık zihnimin eski elastikiyet ve kıvraklıkta olmadıgına karar verdim..velhasıl kelam;macideye göre al verecek(matriks explorerda) formülü nasıl yazacagımı istemek cüretini göstermek için izninizi talep ediyorum,:037:,izin sonrasındada istiyorum efendim..
saygılarımla..
kestanekebapacelecevap..
Bu konuda yardımcı olmak isterdim lakin ben matriks explorer yerine kendimce daha kolay düzenleme yapabildiğim indikatör pozisyonları seçeneğinden , indikatör düzenle bölümüne girerek kendi tercihlerimi kaydediyorum ve otomatik bir tarama yapıyorum. Bu konuda yardım istersen seve seve yardımcı olurum...
Bu konuda yardımcı olmak isterdim lakin ben matriks explorer yerine kendimce daha kolay düzenleme yapabildiğim indikatör pozisyonları seçeneğinden , indikatör düzenle bölümüne girerek kendi tercihlerimi kaydediyorum ve otomatik bir tarama yapıyorum. Bu konuda yardım istersen seve seve yardımcı olurum...
önce şu büyük başları bir halledeyim,önerinizi mutlaka degerlendirecegim hocam.
teşekkür ederim..(sayın mavilimde farketmedi sanırım,o halde kaldık EDY'ye,hadi hayırlısı fırça atmadan söyler inşallah)..
simurg hocam benimki orjinal bir yardım istegi olacak.görüyorumki matriks kullanıyorsunuz,ben macidede triggeri geçip al veren yapmak istiyorum günlerim 26,12,trigger içinde 9 bunun formülasyonu cross(macd(12,26,9),macd(26,12,9))..ama degil işte hiç birşey taramıyor..
bu soruma cevabını edy(büyük harfle)'de verebilir eger erken görürse,ama ben 250 sayfa okudum sonra anlamadıgım yerde bearbull'dan yardım istedim demeden,çünki o 250 sayfayı bende okudum ve en sonunda artık zihnimin eski elastikiyet ve kıvraklıkta olmadıgına karar verdim..velhasıl kelam;macideye göre al verecek(matriks explorerda) formülü nasıl yazacagımı istemek cüretini göstermek için izninizi talep ediyorum,:037:,izin sonrasındada istiyorum efendim..
saygılarımla..
kestanekebapacelecevap..
Şansınıza burayı okuyacağım tuttu
matriks te
KHN
explorer <--
yeni sistem <-- (macd_al)
al için filtre bölümüne
Cross(MACD(26,12,9),MACDTrigger(26,12,9))
explorer <--
yeni sistem <-- (macd_sat) sat için filtre bölümüne
sat için
Cross(MACDTrigger(26,12,9),MACD(26,12,9))
sonra herhangi bir grafik üzerinde KHN explorer <--
macd_al
macd_sat çalıştırılacak istenen kriterlere uyan senet varsa karşınıza çıkacaktır.
explorerde benim değişik periyotlu olarak uyguladığım bir örnek
BBAND değerleri aşağıdadır.
kolay gelsin
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
sevgili bearbull çok teşekkür ederim.sizin bu konuları gayet iyi bildiginizi biliyorum,fakat buralarda çok göremedigim için ve özeldende rahatsız etmek istemedigim için sormamıştım.Allah razı olsun,tekrar teşekkür ederim..
konunun dağılmaması açısından güzel olabilir.
İlginize şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim.
Selamlar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Önemli noktalar: ABD'nin şu an enerji kullanımının yüzde 6 sı Yenilenebilir enerji 10 yıl içinde planlanan bu oranın min. yüzde 25 seviyesine çıkarılması...
Yenilenebilir enerjide özellikle ethanolun teşvik edilmesi planlanıyor... Ve bunlarda tabii ki dünyada gıda fiyatlarının artması ve tarımsal üretimin artması demektir... Dolaylı yoldan da olsa bunun gübre fiyatlarına yansıyabilirmi
1.22 desteğine kadar düzeltme olsalığı var. senet hala tut pozisyonunda...
buralarda (1200-1300 bandı) bir-iki hafta yatay gider gibime geliyor sanki yanılıyorda olabilirim
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum