sn hocam sktas ve kutpo nasıl yorumlayabılırmıısnız tesekkur ederım
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ARKADAŞLAR, şu anda senetlere bakmakta zorlanıyorum. İşlerim yoğun. Endekste düşüşün süreceğini düşünüyorum. Siz kendi stoplarınızı belirleyin şimdilik belirleyin. akşam ve hafta sonu deatylı analizler için zaman ayırmaya çalışcağım.:(hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn hocam sktas ve kutpo nasıl yorumlayabılırmıısnız tesekkur ederım
Yorum
-
hocam mümkünse ben de cemts hakkında yorum almak istiyorum üzerinde biraz çalıştım bir de size sorayım dedim var mı güzel şeyler bu kağıtta yoksa yanlış mı görüyorum'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Yorum
-
üstad ereğli ve vakıf bank için görüşleriniz nedir ereğli için 3.32 ye kadar geri gelebilir demiştiniz daha önce bu görüşünüzü hala savunuyomusunuz bi bakarsanız çok sevinirim birde üstad vakıfbank içinde biyorum alabilirmiyim lütfen bekliyorum yorumunuzu iki kağıt içinde çok tşk ler iyi çalışmalar
Yorum
-
Simurg Hocam,,müsait olduğunuz da ARCELİK ve ANHYT yorumlarını alabilir miyim?
Bu hafta,,düşüşün devamını bekliyor sunuz galiba hocam,,Hisse değerlerini düşündüğümüz de IMKB nin lokomotifi olan hisseler,,genellikle taban değerlerine çok yaklaştı,,örneğin KCHOL 2.0X,,GARAN 1.9X gibi,,düşüş devam etse de,,bi nokta dan tepki gelmez mi hocam?,,
Rubuni de Dow un dip seviyesi için 8500 de iken %20 aşağıları işaret etmişti,,bu öngörü de 7000 li seviyeler den bir yukarı dönüş olabileceği düşüncesi sağlıyor,,tabiki hepsi birer öngörü hocam,,net bir çıkarım da bulunmak gerçekten zor,,
ÇALIŞMALARINIZ DA BAŞARILAR DİLİYORUM,,
Yorum
-
agyo: 0.68 - 0.75 arasında dar bir band arasında seyrediyor. İndikatörlerde ufakta olsa bir toparlnama görülüyor. 0.73 üzeri alımların gelmesi halinde 0.75 direnci hacimli geçlilirse senetteki yükseliş hızlanır. 0.68 hacimli kırılırsa eğer aşağı yönlü hareket hızlı olacaktır. Destek ve direnç aralığındaki hacim hareketlerini izleyin.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam agyo sktas durdo ve prkab hakkındakı görüşlerınız nedır tesekkurler çok oldu özürdilerim
Sktas: Senette gelen hacimli düşüşle birlikte 14 ve 20 günlük h.o 1 günde kırıldı. şimdi 22 günlük h.o üstünde kapanmaış vaziyette. Bu destek çalışırsa tepki gelecektir. Bu desteğin kırılması halinde 2.46 muhtemlen görülecektir.
Durdo: Doğan holding ile ilgili olumsuz gelişmler devam ettiği sürece senet düşüşe devam edecektir. Tekniğine bakmak şu zamanda yanıltıcı olabilir.
Prkab: sn. mavilim, geçen hafta kendi köşesinde dikkat çekmişti bu senete. 1.75 civarındaki günlük bb direnci kırınca sentte büyük bir yükseliş oldu.
1.96 haftalık bb direncidir. Bu direnci hacimle bir şekilde geçebilirse orta vadeli bir yükseliş trendine geçiş olacaktır. Böyle bir durumda 2.62 direnci orta ve uzun vade hedefi olacaktır. Bir de ricam, senet sorularını tek tek alayım....
Yorum
-
hocam durdo doğan holding ve iştirakleriyle ilgisinin olmadığını duyurmuştu cuma günü yazı aşağıda bu yazı olayı değiştirebilirmi yoksa isim benzerliği bahane olarak mı kullanılıyor düşürmek için bi aydınlatır mısınız?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDurdo: Doğan holding ile ilgili olumsuz gelişmler devam ettiği sürece senet düşüşe devam edecektir. Tekniğine bakmak şu zamanda yanıltıcı olabilir.
***DURDO*** Duran-Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin kuruluslarinda, Dogan Holding A.S. ve istiraklerine iliskin cikan
***DURDO*** Duran-Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin kuruluslarinda, Dogan Holding A.S. ve istiraklerine iliskin cikan haberlerin iceriginde isim benzerligi nedeniyle, Sirketimiz Duran Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'de sozkonusu edilmistir. Oysa sirketimiz, Dogan Grubu sirketi olmayip, Dogan Holding A.S. ve istirakleri ile ortakligi veya istirak iliskisi sozkonusu degildir. Haberin yayinlandigi basin yayin kuruluslarina konu ile ilgili tekzip yazilari gonderilecektir. Her turlu hukuki hakkimizin da sakli oldugunu kamuya arz ederiz. ***DURDO***'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
ben de doğan iştiraki olarak biliyordum ama varsa böyle bir durum yanlışımız düzeltelim. Bira kaça saat aranıza olamayacağım. diğer senet sorularına artık gelince bakarım.Şimdiden affınıza sığınıyorum....:(mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam durdo doğan holding ve iştirakleriyle ilgisinin olmadığını duyurmuştu cuma günü yazı aşağıda bu yazı olayı değiştirebilirmi yoksa isim benzerliği bahane olarak mı kullanılıyor düşürmek için bi aydınlatır mısınız?
***DURDO*** Duran-Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin kuruluslarinda, Dogan Holding A.S. ve istiraklerine iliskin cikan
***DURDO*** Duran-Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Cesitli basin kuruluslarinda, Dogan Holding A.S. ve istiraklerine iliskin cikan haberlerin iceriginde isim benzerligi nedeniyle, Sirketimiz Duran Dogan Basim ve Ambalaj Sanayi A.S.'de sozkonusu edilmistir. Oysa sirketimiz, Dogan Grubu sirketi olmayip, Dogan Holding A.S. ve istirakleri ile ortakligi veya istirak iliskisi sozkonusu degildir. Haberin yayinlandigi basin yayin kuruluslarina konu ile ilgili tekzip yazilari gonderilecektir. Her turlu hukuki hakkimizin da sakli oldugunu kamuya arz ederiz. ***DURDO***
Yorum
-
fonfk: (haftalık grafik)Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli Simurg hocam, iyi akşamlar seans içinde sormamaya dikkat ediyorum, fonfk ve doas iki kağıttayım kısa vadede ne olur sizce doas'tan biraz ümitliyim ama fonfk beni bıktırmaya başladı yorumlarsanız sevinirim, iyi akşamlar saygılar...

FONFK:4.44 desteğinin kırılması iyi olmamış. 4.10 seviyesindeki desteği çok önemli. Bu destek hacimli kırırlırsa kesnlikle stop yapılmalıdır. 4.44 üstüne çıkmadıkça kısa vade de fazla bir şey beklememek gerekir.
DOAS: İndikatörler günlük grafikte sat vermiş durumda. Günlük b. alt bandı üzerinde kapanış yapmış. ( 1.79) buseviyenin altına hacimli sarkarsa stop yapılmalıdır. Bu seviyeden muhtemel bir tepki de verebilir. Önümüzdeki işlem gününde yön konusu netleşecektir.
Yorum
Yorum