Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
üstat ereğli buralardan tekrar toparlanırmı nedersin buralardan alım uygunmudur yoksa biradaha beklemek mi gerek bi yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler
4.00 üzerinde desteği var. Bu destek hacimli aşağı kırılmazsa bu seviylerden tepki yükselişi gelebilir.
cytas maliyet 1.73 önümüzdeki hafta sizce ne olur?
Daha önce 1.79 seviyelerinde stop demiştim. Cuma günü ise 1.70 lerden yeniden endekse rağmen risk alarak pozs. açtım. Bu hafta nükleer enerji ihalesi var. Bakalım cytas ve prkte nasıl etkilenecek.
sn: simurg hocam
sizce borsada ne oluyor geriye dönüşmü yoksa düzeltmemi borsadaki lerin ençok merak ettikleri konu bu bu konudaki öneri ve görüşünüzü alabilirmiyim
STRAUSS-KAHN: IMF'NIN KRIZLE MUCADELE ICIN EK 150 MILYAR DOLARA IHTIYACI VAR ULUSLARARASI PARA FONU IMF'NIN BASKANI DOMINIQUE STRAUSS-KAHN IMF'NIN
GELISMEKTE OLAN ULKELERIN VE FAKIR ULKELERIN KRIZDEN KORUNMASI ICIN
150 MILYAR DOLARLIK EK FONA IHTIYAC DUYULDUGUNU SOYLEDI.
GOLDMAN, FIAT HISSELERI ICIN TAVSIYESINI NOTR'DEN AL'A YUKSELTTI, FIYAT HEDEFINI 6 EURODAN 9 EUROYA CEKTI -MATRIKS-
CREDIT SUISSE, FIAT HISSELERI ICIN HEDEF FIYATI 7 EURODAN 5 EUROYA INDIRDI -MATRIKS-
ING, FIAT HISSELERI ICIN YATIRIM TAVSIYESINI "TUT" OLARAK VE HEDEF
FIYATINI 6 EURO OLARAK BELIRLEDI. ING'NIN ACIKLAMASINDA FIAT'IN ZAYIF
TICARI KONDUSYONU ICERSINDE MALI SONUCLARINDA ISTIKRARLI BIR TOPARLANMA
GOSTERDIGINI ANCAK DEVAM EDEN KRIZ VE PIYASADA YASANAN LIKIDITE SIKINTISI
NEDENIYLE SIRKETIN MALI GUCUNUN ZORLANABILECEGI IFADE EDILDI. FIAT'IN
HISSELERININ HALEN YUKSEK RISK TASIDIGI VE HENUZ POZITIF TRENDE GIRMEYE
HAZIR OLMADIGI BELIRTILDI. FIAT HISSELERI CUMA GUNU 5.64 EURO'DAN
KAPANMISTI. -MATRIKS- ÜÇ FARKLI YORUM, HERKES ŞAŞIRDI...
Daha önce 1.79 seviyelerinde stop demiştim. Cuma günü ise 1.70 lerden yeniden endekse rağmen risk alarak pozs. açtım. Bu hafta nükleer enerji ihalesi var. Bakalım cytas ve prkte nasıl etkilenecek.
Yorum