Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
üstad ereğli hala zayıfmı bi bakarmısnız geçen gün zayıfladı demiştinizde bugün sanki 4.10 larda tutunmaya çalışıyo gibi geldi bana yani sanki 4.10 lar direnci gibi bi bakarmısnız lütfen tşk ederim
İzdmc yi hafta başında kısa vadeli listeye almıştım. 1.53 seviylerine geldi. Günlük boligner bandını kırmyı başarırsa 1.65 kısa vadade hedefi olacaktır. Sorulara seans sonun da vakit bulabirim. Anlayışınız için teşekkürler.
cytas ve parkte daha önce değim gibi ocak 15 e kadar (ihale tarihi) tutulmalı.vesbe de 1.27 direncine geldik . Alımlar oldukça iyi. Bu direnci geöebilirsek yakın hedef direnci 1.42
hocam vesbe alım için hala uygunmu sizce siz olsanız burdan maliyetlenirmiydiniz 1.27
ben buradan maliyetlenmem, 1.12 den maliyetlendiklerimi tutumaya çalışırım..İşi latifesi bir yana 1.27 ve 1.28 direncleri üstünde kapanışlar yaparsa yükseliş potansiyeli devam edecektir.
hocam bide goodyear yorumu alabilirmiyim şu an nakitteyim ve goody ile vesbe olarak alım yapmak istiyorumda sizin pencereden nasıl görünüyor acaba durum
çimentolar kısa vade içinde güzel pirimler yaptı. Düşmeleri normal.batı söke de ise bugün açıkçı avlamış olabilirler.0.83 aşağı kırılmadıkça tutulmalı.
Yorum