tşk ederim üstada ereğli içn pk iyi diil diyosun yani
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Emnis?
Hocam 5.00 direncini zorlanmadan geçti,,tavan kapadığı için ikinci seans beklentim 5.25 üzeri bir açılış olabilir,,
Şu anda hedef olarak hangi rakamlara hareket etmesi olası?
direnç noktaları hangi seviyeler,,2. seans ta tavan kapar mı hocam ne dersiniz
Hocam bu hareketin tek sebebi spekülatif mi yoksa birleşme hikayesi mi?
zahmet olmazsa düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim hocam
şimdiden teşekkürler
Yorum
-
hocam bi bakabilir misinizgölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vesbe bugün nasıl duruyor tşk.
Yorum
-
daha dün akşam yazdım, adamalar alıyor maşallah ; bakacak bişey yok...gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bi bakabilir misiniz
Yorum
-
sayın simurg;okul topigini kirletmemek için buraya yazmayı uygun gördüm,linkleri yenilemişsiniz,hemi okudum,hemide yazdım,çok teşekkür ederim..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın tractac sarky yorumunuz1,42 üstünde kalırsa 1,53 ve 1,70 hedeflerim var benimtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende var ve 1,24 altına düşmedikçe beklerim...
Yorum
-
Vesbe de bir haber mi var uçtu böle, yoksa burda yazıldı diyemisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha dün akşam yazdım, adamalar alıyor maşallah ; bakacak bişey yok...
masallah burda yazılan kağıt 2 gün zor duruyo sonra zıplatıyolar, tebrikler başarılı analizler için
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,42 üstünde kalırsa 1,53 ve 1,70 hedeflerim var benim
Ne diyorsanız kabulümdür hocam.
İzini bırakmam
Değerli hocalarımız sayesinde huzurluyum.
Saygılar sevgiler.
Yorum
-
Ayen ve arçelik
***AYEN*** Ayen Enerji A.S.'nin 30.12.2008 tarihinde yapilan Olaganustu Genel Kurul Toplantisinda Bagli ortaklik konumundaki Demir Enerji San. ve Tic. A.S.'nin Sirket tarafindan devralma yoluyla birlesmesi icin Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 28/11/2008 tarih ve 31-1221 sayili karari ile onaylanan ve I.M.K.B.'nin Internet sayfasinda yatirimcilarla paylasilmak uzere yayinlanan a) Turk Ticaret Kanunu'nun 146-151 ve 451'inci maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18, 19 ve 20'inci maddeleri ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:1 No:31 sayili tebligi dahilinde butun aktifleri ve pasifleri, hak ve vecibeleri ile devralmasi yoluyla birlesmesini duzenleyen ve Yonetim Kurulu tarafindan imzalanan Birlesme Sozlesmesinin onaylanarak kabulune, b) 30.06.2008 tarihli Birlesme Bilancosu ve Mali Tablolarin onaylanarak kabulune, c) Devir alinan sirket icin imzalanan birlesme nedeniyle Borc odeme ve Taahhutnamesinin kabulune, d) Devralinan Demir Enerji Sanayi ve Tic. A.S.'nin birlesme tesciliyle birlikte kapatilmasina, oy birligi ile karar verildigi ayni konularin A Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri toplantisinda da kabul edildigi bildirilmistir. Toplanti Tutanaklari Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***AYEN***
hocam ayenle ilgili bu gelişme olumlu mu? olumsuz mu?piyasa pek olumlu algılamadı demek ki... yükselmedi kağıt.
bir de hocam ARÇELİK te hacim gittikçe artıyor. düzeltme gelebilecek yer neresi olur? stop?Last edited by utopya; 30 Aralık 2008, 19:50.
Yorum
-
HOCAM AYIN 26 SINDA ANADIOLU YATIRIMIN EREĞLİ İÇN SÖYLEDİKLERİ :...
Anadolu Yatirim (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafindan
Hazirlanan Teknik Analiz Raporu:
"EREGLI D.Ç. KISA VADEDE 5.10 HEDEF NOKTASI...
Tabana ve tepki süreci olumlu gelisiyor. Son 10 gunde olusan
4.30-3.82 araligindaki dinlenme süreci olumlu gelisiyor.
Hissede uzun vadeli düsüs trendinin ardindan son 2 ayda 2.94-4.94
bant araliginda olusan dip ve taban süreci, son 1 haftada üsttede
basettigimiz gibi bant araliginda seyrederken % 10 luk bir bölgede bir
soluklanma olusturmakta.
1-2 seans içinde tekrar bir önceki son zirve olan 4.30 denemesi
getirebilir. Bu denemede 4.30 geçilmesi halinde hissede 5.10 noktasina
kadar ilk adim bir yükselis olusmasi normal olacaktir.
Böyle bir yapida hissenin taban dip sürecide orta ve uzun vadeye
yönelik olumlu isaretler vermeye devam edecektir.
Zararkes seviyesi 3.50"
ŞEKLİNDEYMİŞ SİZ NE DİYOSUNUZ BU YORUM İÇİN
Yorum
-
MAŞALLAH diyelim arkadaşlar. Simurg üstad yazıyor biz sebepleniyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVesbe de bir haber mi var uçtu böle, yoksa burda yazıldı diyemi
masallah burda yazılan kağıt 2 gün zor duruyo sonra zıplatıyolar, tebrikler başarılı analizler için
Alkışlar Simurg hocamıza
[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Yorum
Yorum