Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Nasıl bilirsiniz diye sorduğumda iyidir, hoştur dediniz ama bugünkü sonuçlara bakınca krupiyer kızın sol elinin iki parmağıyla yanağımızdan makas alıp sağ eliyle suratımızda 5 parmağının izini bırakan kuvvetli bir Osmanlı tokadı attığı görülüyor.
Çünkü uzattığı destede günün en çok kazandıran 5 hissesinden sadece ikisi (KERVT, BANVT) yer alırken en çok kaybettiren 5 hissesinin tamamı (EGCYO, VARYO, VKFYT, MEMSA, BRMEN) bulunuyor.
Demek ki her seans sonunda sorgulama yapıp aşırı alım bölgesine yeni giren hisseler ile bu bölgede epeydir oyalanıp yönünü aşağıya çeviren hisseleri ayrı ayrı belirlemek gerekiyor.
Aksi halde; vaziyet ablamızın elinde şamar oğlanına döneceğimizi gösteriyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Sayın duhafe şu an TKFEN deyim,,uzun süreli yabancı satışları vardı kağıt,,yüksek seviyelerden buralara geldi,,mery'nin satışlarıyla bu seviyelerde cuma günü ve bugün itibari ile yabancı satışları durmuş konumda,,işlem hacmide artmaya başladı,,ben bi hareket bekliyorum önümüzdeki günlerde ve hareket görene kadar da bekleme niyetim var,,bu günkü takaslarda yabancılar alım yönündeydi,,
GUBRF da da bi hareket bekliyorum ama şu an oraya ayıracak nakitim yok
prkte dan bugün 0.84 den çıktım,,cuma günkü 2.seasla adamlar,,maldan çıktılar gibi geldi,,bu günde 0.81 seviyesi kritik noktaya gelince kısa vade de pozisyonu kapattım
Yorum