mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tüpras: 16.00 desteğini kırması iyi olmadı Bu destek üstüne kendini atarsa yoluna devam edecektir. Şimdilik yükselişi sindirme olayı var. 15.00 seviyesine kadar olası düşüşler normal karşılanmalı.
-
Senette bir sıkışma var. 0.60 üstü kapanışlar ya da hacimli alımlar senet için iyi olacaktır.mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam ARMDA daki belirsizlik ne olacak? elimde kağıt var zararım azken çıksam mı yoksa beklememi tavsiye edersiniz? 61den aldım.
Yorum
-
Malesef , 2. seans beklediğim performansı gösteremedi. Açıkçı dökme hareketi mi yoksa mal dağıtma hareketi miydi önümüzde bir iki gün belli edecektir. Şimdilik ykseliş trendinde bir bozulma sözkonusu değil.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 2. seans ters köşe yaptılar,,k.yatırımcının elinde ki kağıtları toplamadan rahat etmeyecekler galiba,,sonuçta ihalede karar olumlu,,tavandan tabana gelecek bir olumsuzlukta söz konusu değil,,2.seans öncesi haber bilinçli gibi geldi bana bakacaz,,görecez ilerleyen haftalarda,,maliyetim ne olsa aşağıda
Hocam,,siz önümüzde ki hafta nasıl bir performans bekliyorsunuz?
Yorum
-
thyao:5.00 hacimli kırılırsa mutlaka stop yapılmalı.utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyi akşamlar, mümkünse ben de RYSAS, TTKOM ve THYAO yorumu alabilir miyim?
ttkom:3.42 kırılmadıkça tutmaya devam edilebilir.
rysas:Tek kelimeyle bu seviyleri haketmiyor. Senette sıkışma var.
Yorum
-
Arsan: Henüz toparlanma işareti yok. göstergeler zayıf. Hacimli alımlar gelirse belki iflah olur. Speğin keyfine kalmış.ŞAFAK264 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam arsan ve koza için görüşlerinizi alabilirmiyiz?
Koza:0.80-.0.85 arasında taban çalışması var. muhtemelen 0.86 bölgesi üzerinde hacimler gelirse ykseliş başlar.
Yorum
-
ykselişler çoktandır seyirci kalmıştı. Altının yükselmesinden nasibini aldı...sio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu golds ta neler oldu? haber mi var
Yorum
-
3.42 üstünde kaldıkça yükselme için güç toplar. Altı ise bana göre negatif...nazo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavhl buralardan alım icin uygunmu acaba dahada dusermi ona gore alım yapmak istiyorum.
Yorum
-
sn. serdinç, destek ve dirençleri hesaplayan hazır formatta programlar ya web sayfaları sanırım. destek ve dirençler konusunda bunlardan faydalanabilirsiniz. bshev-goody-izocm-aygaz izlenebilir. Diğerleri ise süpekülatif hareket eden senetler daha çok.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyi akşamlar. aşağıdaki hisselerin destek ve dirençlerini alabilirmiyim. bir de teknik olarak bu hafta nasıl olabilirler. teşekkürler.
TBORG - BSHEV – GOODYR - CCOLA – İZOCM - ALYAG - AYGAZ
Yorum
-
teşekkürler sayın simurgsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. serdinç, destek ve dirençleri hesaplayan hazır formatta programlar ya web sayfaları sanırım. destek ve dirençler konusunda bunlardan faydalanabilirsiniz. bshev-goody-izocm-aygaz izlenebilir. Diğerleri ise süpekülatif hareket eden senetler daha çok.
Yorum
-
Hocam çok sıkı takipçinizim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBanvit dirençte . Kırmayı başarırsa yükseliş başlar...
Hayranlıkla izliyorum.
Sağda solda her yerde.
Sık sık yazmasamda.
Banvit direçte derken fiyat 34 ..........35 neresidir.
Aşarsa ilk hedef sizce ne olmalıdır.
Tşk.ler
Yorum
-
1.30 u kırdı. Şimdi destek durumunda. 1.54 ise kısa vade için hedef...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam çok sıkı takipçinizim.
Hayranlıkla izliyorum.
Sağda solda her yerde.
Sık sık yazmasamda.
Banvit direçte derken fiyat 34 ..........35 neresidir.
Aşarsa ilk hedef sizce ne olmalıdır.
Tşk.ler
Yorum
-
4.88 aşağı kırılmadıkça senet tutulmalıdır.saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterENKAİ inşaat son durumu nasıl işlem haciminde sürekli artış var biraz kar realizasyonu geldi ama son durum degerlendirmesi yaparmısınız destek ve direnç noktaları nelerdir teşekkürler.
Yorum
Yorum