Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

22 günlük h.ortalma direnci 0.26 direncine yakın. Senette hacimli alımların gelmesi ile gerekir. Bu direnç hacimli geçilirse senette 0.29 hedef olacaktır.0.26 direnci aşılmazsa 0.21 desteğine kadar düşebilir.
    Vakfn: 1.24 direnci izlenmeli. Bu direnç aşılırsa senette yükseliş hızlanabilir. Şimdilik tutulmalı.
    30.75 seviylerinde günlük boligner band direnci var. Bu dirence dokunmadan gevşedi. Bahsettiğim direnç seviyesi izlenmeli. Muhtemelen yeniden kırmayı deneyeceklerdir. 27.50 kırılmadığı sürece tutulmalı. 27.50 stop...
    30 dk.

kısa görünümüne bakarsak senette 2 li tepe görülmüş.(26.25) Bu seviye direnç olarakta öenm kazanmış. Stch indikatöründe negatif uyumsuzluk var , buna dikkat edilmeli. hacim zayıflıyor. 25.00 direnci aşılmazsa yeni bir yükseliş dalgasından söz edemeyiz. 24.00 altı 1. stop yeri; 23.00 ise 2. stop yeri diyebilirim.
    0.82 altı negatif görünüyor.bu seviyede hacimli satışlar olursa stop yapılmalı. 0.85 üstü ise pozitif görünüm kazandırır hisseye.Şimdilik yön aşağı diyebilirim.

siz iheva sevdasından vazgeçmeyeceksiniz anlaşılan. Hayırını görün demekten başka sözüm olmaz. Kısa vade görünmüne gelince; 0.64 kırılırsa dağılır senet. 0.70 hacimli geçilirse 0.76 direncine gider.
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Kısa vadeciler stoplarını çalıştırmayı unutmasınlar sonra keşkeler bitmiyor...
      Sabah yaptığım uyarılar umarım dikkate alınmıştır.

Yorum

• duranduran
        Aktif
        • 01 Mart 2008
        • 221

euro/yen paritesi 1.28 altına sarkarsa düşüş hızlanabilir piyasalrda. Dax 4695 seviyelerinde ikili tepe yaptı. 4618 altı negatif olacaktır.
        hocam sayenizde ben cumagünün de nevarsa verdim allah sizden razı olsun çok sagolun

Yorum

• mehmet emin
          Tecrübeli
          • 19 Ağustos 2008
          • 303

hocam bu ne hal %5 düşmüş bizimki dow 400puan aşağıda altın 42dolar düşmüş 776dolardı biraz önce tavı verdim 3.04ten 2.9 olmuş selec sattığım yerde kapatmış bugün zarardan kurtardık kendimizi şu an nakitteyim çok şükür eee sütten dilimiz yana yana öğrendik yoğurt yemeyi verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim
          'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• safarii
            Yeni üye
            • 01 Aralık 2008
            • 42

trcas petr.var ne olur
            şimdiden sağolun

Yorum

• boleynkızı
              Katılımcı
              • 25 Kasım 2008
              • 75

asyab

hocam asyab teknik olarak ne durumda ben hangi hiseyeel atsam düşüyor

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam sayenizde ben cumagünün de nevarsa verdim allah sizden razı olsun çok sagolun
                Teşekkür ederim...:m25:

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hocam bu ne hal %5 düşmüş bizimki dow 400puan aşağıda altın 42dolar düşmüş 776dolardı biraz önce tavı verdim 3.04ten 2.9 olmuş selec sattığım yerde kapatmış bugün zarardan kurtardık kendimizi şu an nakitteyim çok şükür eee sütten dilimiz yana yana öğrendik yoğurt yemeyi verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim
                  Tecrübeler sonucunda elde edilen bilgi, doğru kullanılırsa tecrübelere daha az ihtiyaç duyarız...

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hocam asyab teknik olarak ne durumda ben hangi hiseyeel atsam düşüyor
                    Bir kaç yıllık yatırım yaptığınız ifade etmişsiniz, uzun vade için bunlar düşüş sayılmaz...Ne kadar vade için alırsanız alın, en uygun zamanı her zaman kollamalıyız.

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      trcas petr.var ne olur
                      şimdiden sağolun
                      tekniğine daha sonra bakayım....

Yorum

• mehmet emin
                        Tecrübeli
                        • 19 Ağustos 2008
                        • 303

hocam şu tüpraşta durum nasıl 14 üstü iyi mi ben 14.50yi önemli görüyordum destek olarak ne zamandır altına inmiyordu bugün borsa çözülünce o da indi aşağıya ne dersiniz bi baksanız tekniğine destek direnç stop falan
                        'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hocam şu tüpraşta durum nasıl 14 üstü iyi mi ben 14.50yi önemli görüyordum destek olarak ne zamandır altına inmiyordu bugün borsa çözülünce o da indi aşağıya ne dersiniz bi baksanız tekniğine destek direnç stop falan
                          Alım için acele etmemek grekir. Üsn kanal direncini kırmadı ve düşüş beraberinde geldi.13.20 seviylerine kadar gevşeyebilir. Bu destek izlenmeli öncelikle.

Yorum

• MAGGGMA
                            ...................
                            • 12 Haziran 2007
                            • 1375

Dow çökmüş...Acaba bize yansıması ne olur...

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Dow çökmüş...Acaba bize yansıması ne olur...
                              usd/ytl paritesini ve usd/ ytl paritesini de sabah görelim ona göre bir değerlendirme yaparsak daha doğru olur. Şu duruma göre yine bir yüzde 4-5 arasında düşeriz...

Yorum

• tekin060
                                Katılımcı
                                • 06 Ekim 2008
                                • 167

Hocam,, son bir yıl içerisinde görmüş oldukları zirve seviyelerini baz aldığımızda,,zirveden en uzak hisseler arasında,, Doğan Y.Holding-%86,,Arçelik -%79,Şekerbank-%79,,Vakıfbank-%70,,KRDMD-%67Bağfas-%62 oranlarında,,
                                Dip Seviyelerine en yakın hisseler içinde ise
                                Arçelik%13,66,,Vakıfbank%13,33,,KRDMD%13,04 ile en ucuz hisseler arasında yer alıyolar
                                Hocam mali tabloları ,,ayrıca Glabol Krizin şirketin sahip olduğu sektöre etkisini göz önüne aldığımızda 1 yıllık uzun vadeli yatırım yapmayı düşünen birisi olsanız hangi kağıtlar sizin tercihiniz olur? ben zirveye uzak ve dibe en yakın oldukları için bu hisseleri ön plana çıkardım,,bunların dışında da öneriniz olabilir hocam,,
                                sonuç olarak uzun vadede bekleyen bi yatırımcının şu seviyelerden pek zarar edeceğini düşünmüyorum,,ancak hangi sektörün öne çıkacağı ve uzun vadede hangi senetlerin daha prim potansiyeline sahip olacağınıda sizin gibi bir üstada sormadan geçemeyeceğim,,
                                Zahmet olmazsa bilgilendirme yaparsanız sevinirim hocam,,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information