Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asyap alınabilirmi birde bunu soracaktım bir zamanlar fiaytı 10 lardaymış görünce şok oldum uzun vadede işime yararmı yoksa banka batarmı sizce bu kadar düşen bir banka iflas ediyor olabilirmi
    Uzun vade de işinize yarar. Koskoca asyab kolay kolayn batmaz heralde...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• boleynkızı
      Katılımcı
      • 25 Kasım 2008
      • 75

hepsine göz atıyorum

fakat karar veremiyorum zun vade alıyım diyorum bölümlere ayırıyorum parayı millet al sat yapıyor yamyam gibi planımda alıp unutmak var en az 1 yıl böyle bir kağıt istiyorum usatalaşmak için eğitim amaçlı al sat parasıda ayıracağım ama bugün yine alıp geleğe bırakacak bir kağıt almak istiyoryorum içimden sanki piyasalar düzelecek geçiyor zaten düzelmezse savaş çıkar diye tahmin ediyorum savaş çıkınca zaten tüm hisseler sıfır değerde olacak sonuçta hepimiz iflas ederiz bu durumuda göze aldım

Yorum

• boleynkızı
        Katılımcı
        • 25 Kasım 2008
        • 75

asyap

tamam asyap alıyorum tekar 10 olursa kazancımın yüzdesinden 5 size benden söz

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

fakat karar veremiyorum zun vade alıyım diyorum bölümlere ayırıyorum parayı millet al sat yapıyor yamyam gibi planımda alıp unutmak var en az 1 yıl böyle bir kağıt istiyorum usatalaşmak için eğitim amaçlı al sat parasıda ayıracağım ama bugün yine alıp geleğe bırakacak bir kağıt almak istiyoryorum içimden sanki piyasalar düzelecek geçiyor zaten düzelmezse savaş çıkar diye tahmin ediyorum savaş çıkınca zaten tüm hisseler sıfır değerde olacak sonuçta hepimiz iflas ederiz bu durumuda göze aldım
          tamam asyap alıyorum tekar 10 olursa kazancımın yüzdesinden 5 size benden söz
          Bu işte yenisiniz anladığım adarıyla. Panik yapmadan kararlar verin. Siz yeterki kazanın bizim komisyonlarla işimiz yok. yatırım danışmanı da değiliz zaten.Bol kazançlar.

Yorum

• boleynkızı
            Katılımcı
            • 25 Kasım 2008
            • 75

emek sarfediyorunuz

gönlümden geçiyor komisyon söz buarda 10bin lot asyaplıyım anında aldı şimdi ne alayım buda uzun vadeli paradan olcak

Yorum

• boleynkızı
              Katılımcı
              • 25 Kasım 2008
              • 75

arçelik

arçelikte 6liralardan buralara inmiş ne düşünüyorsunuz koçlara güvenilirmi yoksa onlarda iflasmı ediyor

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

gönlümden geçiyor komisyon söz buarda 10bin lot asyaplıyım anında aldı şimdi ne alayım buda uzun vadeli paradan olcak
                eee artık o kadar imkb 30 senedi var seçin beğenin...

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

arçelikte 6liralardan buralara inmiş ne düşünüyorsunuz koçlara güvenilirmi yoksa onlarda iflasmı ediyor
                  Müneccim değiliz ki bilelim. Ama mantık çökmez diyor...

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Senet sığ. Her türlü harekete müsait bir senet. 1.18 kırılmadıkça tutulmalı. 1.28 üstünde yapılacak kapanışlar hissede yükseliş trendini başlatabilir.
                    pimaş 1.30 oldu bol kazançlar. 1.30 u hacimli kırırlarsa çok iyi olur...

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Biz Türkler ne kadar da kısa sürede uçlara gidip geliyoruz... Bir gün önce en yoğunundan karamsar, bir gün sonra herşeyi unutup bu kez de çok iyimser oluveriyoruz...

Koç grubu bu ülkenin en büyük holdingidir. Hisseleri borsada bazen düşünülmeyen yerlere iner, çıkar ama bir ülkenin en büyük holdingi için kolayca batıyor mu diye düşünülmez...
                      Geçen günlerde de yine bu ülkenin en büyüklerinden bir banka için bu tarz şaibeli yazılar yazıldı sağda solda... Bu yazıların kasıtlı olduğundan şüphe etmeyin, çünkü bu ülkenin en büyük kurumları batma noktasına gelmişse zaten bu sitede kimse yazma durumunda kalamaz, İMKB de işlemler de durdurulmuş olur zaten...
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ezgi-li
                        Yeni üye
                        • 24 Ağustos 2008
                        • 15

şekebank oldukca ıyı bugun ıkıncı sean daha da guzel olcak

Yorum

• boleynkızı
                          Katılımcı
                          • 25 Kasım 2008
                          • 75

koç

[QUOTE=MESUTC;41202]Biz Türkler ne kadar da kısa sürede uçlara gidip geliyoruz... Bir gün önce en yoğunundan karamsar, bir gün sonra herşeyi unutup bu kez de çok iyimser oluveriyoruz...

Koç grubu bu ülkenin en büyük holdingidir. Hisseleri borsada bazen düşünülmeyen yerlere iner, çıkar ama bir ülkenin en büyük holdingi için kolayca batıyor mu diye düşünülmez...
                          Geçen günlerde de yine bu ülkenin en büyüklerinden bir banka için bu tarz şaibeli yazılar yazıldı sağda solda... Bu yazıların kasıtlı olduğundan şüphe etmeyin, çünkü bu ülkenin en büyük kurumları batma noktasına gelmişse zaten bu sitede kimse yazma durumunda kalamaz, İMKB de işlemler de durdurulmuş olur zaten...[/

Yorum

• boleynkızı
                            Katılımcı
                            • 25 Kasım 2008
                            • 75

yanlış kullndım

alıntı yapmayı denemiştim olmadı

Yorum

• İLKAY
                              Seyirci Üye
                              • 12 Mart 2007
                              • 39

üstad Bugün Gene Formdasiniz Turcas Ve Anhy Da Hedef Tam 12

Yorum

• iflibiti
                                Seyirci Üye
                                • 23 Kasım 2007
                                • 67

alıntı yapmayı denemiştim olmadı
                                Benden şanslısınız yinede bende alıntı yapmadan yazmıyorum. Benim bilgisayarda bişey var ama hala çözemedim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information