utopya Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Selec: 1.04 desteğinin kırılması iyi olmadı açıkcası. bu seviyenin altındaki işlemler olumsuz algılanacaktır. 1.05 üstü kapanışlar ise iyi algılanacaktır tarafımdan.
-
Nükleer enerji ihalesinden pay kapabileceği haberleri ile dün coşkulu idi. 1.44 direncini kırarsa ve bunun üstünde kapanışlar olursa 1.55 sonrasında ise 1.75 hedef olacaktır.zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat ceytaş yorumu destek-direnç ve stoplos nedir? teşekkürler.
Yorum
-
Uzun vade için endeks senetlerinden tercih etmelisiniz. Kriz sürecinin bitmesi ile banka , holding ve gyo senetleri daha fazla prim yacaktır. yukarıda yazdığınız senetlerden bjkas spekülatif işlemlere gebe diğerleri ise uzun vade için tercih edilebilecek senetler.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Hocam,
En az 1 yıl ve daha uzun vadeli işlem yapmak istiyorum. Uzun vade için önerceğiniz hisse var mıdır? Ya da BJKAS, OTOKR ve THYAS hisselerini uzun vadede değerlendirebilir misiniz?
Yorum
-
Yatırım nedir sorusunun cevabı işte budur...halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterünlü sayılabilecek bir hocam var
2001 krizinde o zaman için yeni aldığı tempra arabasını yatırarak(telefuz ettiği para yanlış hatırlamıyorsam 3000 ytl civarı)üç hisseye yaymış hisseler
bağfas: 10 lu rakamlar
dohol :0,50 li rakamlar
garan :0,60 lı rakamlar
aldığı üç hissenin birisinin satışını gözümün önünde yaptı bağfas hissesinin tamamını 185,00 ytl den satış verdi ve satıldı
diğerlerini de o aralar satmış ama onları kaçtan sattığını bilmiyorum.
Adama karını sorduğumda bi özel hastane açmayı düşünüyorum sanırım yeter olarak cevapladı(bu kişi doktor)
ve bana anlattığı şey o zaman için burdaki sayın simurg hocamda bilir elindeki hisselerin tamamını sat , ne olduğu önemli değil demişti.Tabi önce dinledim ama sonra biraz ayrı kalınca tepki olacak , yeniden çıkacak derken 170 den alınan bağfas 130 dan defedildi.
Aynı kişinin söylediği diğer bi şey "borsa hakkında bilgi al, dergi oku ama unutmaki kararı sen vereceksin kimsenin etkisi altında kalmadan kararını sen ver"
yanlış hatırlamıyorsam 2008 in 3. ayındada 1 sene bekle hangi hisseyi istiyorsan şu anki fiyatının en az % 70 altına alırsın, o anın geldiğini düşündüğünde kendine göre sağlam olarak ve gelişmeye yatkın hisselerden porföyünü en az 3 farklı sektöre yatır ve bekle ama uzun yıllar bekle"
doğru yerden alacaksın doğru yerden satacaksın.
Yorum
-
Turcas: 2.56 direnci izlenmeli. Kırılırsa 2.70 - 3.38 direnclerine kadar gidebilir.
Yorum
-
Clebi:Şirket kendi hisselerini toplamaya başladı. Satış sürecinde sonuca yaklaşmış olabilirler.7.00 seviyesi önemli. buradan hacimli satışlar gelirse düşüşe geçer ahcimli alımlar gelirse 7.50 ve 8.20 dirençleri hedef olur.
Yorum
-
trend yönü yukarı. 1.38 direnci var. oraya gidecek gibi duruyor.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBANVT hakkındaki görüşleriniz medir sn simurg
tşk ler
Yorum
-
0.88 desteğinde tutunmaya çalışıyor. 96-1.01 dirençleri var önünde. Bunlar kırılmadan ciddi bir yükselişten söz edemeyiz.aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterescom hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.tşk.
Yorum
-
ekonomik paket içinde finansal kiralamaların stopajı yeniden eski seviylerine çekileceği beklentisi var. Finansallarda, hareketlilik var..
Yorum
-
ANHYT: Bugün gelen alımlar iyi.1.29 direnci kırlırsa yükseliş hareketi başlayabilir.
Yorum
-
asyap
ben henüz yeni bir alım yapamadım ne almamı önerirsiniz lütfen bir hisse ismi verin.online olmanıza aşırı sevindim
Yorum
-
asyap
asyap alınabilirmi birde bunu soracaktım bir zamanlar fiaytı 10 lardaymış görünce şok oldum uzun vadede işime yararmı yoksa banka batarmı sizce bu kadar düşen bir banka iflas ediyor olabilirmi
Yorum
-
dikkat edin dediğim hisseleri gördükçe yazıyorum zaten.Gerideki mesajlara göz atın...boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben henüz yeni bir alım yapamadım ne almamı önerirsiniz lütfen bir hisse ismi verin.online olmanıza aşırı sevindim
Yorum
Yorum