Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam detox,
Herkesin bir yarası vardır, örneğin 6-0 gibi
haklısın...bizimkisi hüzün! ama sizinki çok komik
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
bir de bizimkisi aramızda sizinki dünya çapındadetox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısın...bizimkisi hüzün! ama sizinki çok komik
bugün çok stresli bir gün geçti..Fenerbahçeli arkadaşlarım kızmasın lütfen sadece aramızda latife ediyoruz
Yorum
-
şuan da boşdetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKızmayız be yaw!
Bardağında ne var?
biraz önce geldim..uzun ve stresli bir gündü..realist ten geçti galiba..fondip yaptım
Yorum
-
kungfucu arkadaşım hoş gelmişsin...kungfucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi geceler mutlu neşeli sihhatli haftalar dilerim.if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
kungfucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi geceler mutlu neşeli sihhatli haftalar dilerim.
İyi geceler kungfucu, hoş geldin.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşuan da boş
biraz önce geldim..uzun ve stresli bir gündü..realist ten geçti galiba..fondip yaptım
Hayırdır, niye stres yaptın?
kungfucu da gelmiş, birer kadeh viski alalım mı
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkungfucu arkadaşım hoş gelmişsin...Hoşbulduk teşekkürler saoğlun saygıdeğer dostlar.detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi geceler kungfucu, hoş geldin.
Yorum
-
ben şimdi 2. sini alayım..susuz ve buzsuz lütfendetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırdır, niye stres yaptın?
kungfucu da gelmiş, birer kadeh viski alalım mı
Yorum
-
Atlarla iyi bir iletişim kurmanız ve uyum sağlamanız şart. Atların hisleri çok kuvvetli.
Sizinle uyum sağlayabilir de, sizi üzerinden atabilir de. Atlar konuşmazlar ama sizden aldığı enerjiye göre hareket ederler.
demiş, bir uzman binici
Yorum
-
arkadaşlar herkese güzel bir hafta dilerim..ben kaçarım..bugün biraz agresif bir yapım var..en güzeli soğuk bir dul alıp uyumak..biran önce bitsin bugün..herkese sevgi ve saygılar.yarın trade başlangıç günüm..sabah erken kalkacağım
Yorum
eşimin işinde çok eleman var..nerede çokluk orada .....
Yorum