Cafe Borsa & Muhabbet

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • detan
    Tecrübeli
    • 31 Ekim 2013
    • 676

Final oynama başarısı gösteren Galatasaray ve Fenerbahçe bayan basketbol takımlarının her ikisini de kutluyorum.
    Şampiyon olan Galatasaray'ı ve Galatasaraylı arkadaşları da ayrıca kutluyorum.
    Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!

Yorum

• detan
      Tecrübeli
      • 31 Ekim 2013
      • 676

Keşke attan düşmeseydi; düştükten sonra dengesi iyice bozuldu!

Yorum

• realist34
        Yasaklı
        • 04 Haziran 2013
        • 1354

1965 - 2035 yılları arasında enerji üretim kaynakları degişimi :

Yorum

• detan
          Tecrübeli
          • 31 Ekim 2013
          • 676

Foruma yeni gelen arkadaşları da face sayfama bekliyorum: https://www.facebook.com/pages/Az-gi...74007939435924

Yorum

• realist34
            Yasaklı
            • 04 Haziran 2013
            • 1354

CNN Türk â€@cnnturkcom · 1 dk.
            Diego Costa golü atmak için kendini feda etti. Sahayı acılar içinde terk etti. http://www.cnnturk.com/haber/spor/fu...-cok-aci-odedi … pic.twitter.com/UC4X9mfeUz

Yorum

• realist34
              Yasaklı
              • 04 Haziran 2013
              • 1354

ellerinize, emeklerinize sağlık detan abi.. yine harikalar yaratmışsınız

Yorum

• gücsüzkarınca
                Katılımcı
                • 22 Mart 2014
                • 77

İsimler üzerindeki tartışma CHP adına İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine Bayram Meral’in oğlu Kemal Meral’in atanmasıyla ortaya çıktı. Meral ismi, bankada olduğu kadar CHP içinde de tepkiyle karşılandı. Oğul Meral, Halkbank’ın batık kredi listesinde yer alan Gazala AŞ.’nin ortaklarından olduğu için uzun süre ismi gündemde kalmıştı.
                Eski CHP milletvekili ve Adalet Bakanı Mehmet Moğultay’ın oğlu Ulaş Moğultay’ın İş Bankası yönetim kurulu üyeliğine atanması da CHP çevrelerinde bir başka tartışma yarattı. Vatan’ın haberinde, İş Bankası yönetiminin CHP üyeliklerine ilişkin “oğullar dönemi” eleştirileri yükseldiği iddia ediliyor.

Bu haberin neresinden tutsan elinde kalıyor...
                Güya biz Solcuyuz...
                Güya biz Sosyal Adalete inanırız....
                Güya biz hep beraber kalkınmaya inanırız...

Koca koca binalar yapar
                İçinden çıkmayız..
                Başka koca koca binalarınada
                Oğullarımızı yerleştirdik mi tamamdır..

Yorum

• hpsmj
                  Aktif
                  • 25 Mart 2012
                  • 160

realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  CNN Türk â€@cnnturkcom · 1 dk.
                  Diego Costa golü atmak için kendini feda etti. Sahayı acılar içinde terk etti. http://www.cnnturk.com/haber/spor/fu...-cok-aci-odedi … pic.twitter.com/UC4X9mfeUz

izledim maçı, sanırım kırıldı ya da catladı... yine de sakatlanma pahasına bu sekilde bir pozisyona atlaması nasıl bir motivasyon ve takım ruhu icinde oynadıklarının ve bulundukları konumun (cl de yarı final ve ispanya liginde 3 puan farkla lider) kesinlikle şans eseri olmadığının kanıtıdır..

Yorum

• detan
                    Tecrübeli
                    • 31 Ekim 2013
                    • 676

ellerinize, emeklerinize sağlık detan abi.. yine harikalar yaratmışsınız

Teşekkürler realist.
                    Bilgisayar teknolojisi sağ olsun.
                    Sıfırdan karikatür çizemiyorum ama kes - kopyala - yapıştır - birleştir işlerini iyi yapıyorum

Yolculuk yarın mı?

Yorum

• realist34
                      Yasaklı
                      • 04 Haziran 2013
                      • 1354

detan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Teşekkürler realist.
                      Bilgisayar teknolojisi sağ olsun.
                      Sıfırdan karikatür çizemiyorum ama kes - kopyala - yapıştır - birleştir işlerini iyi yapıyorum
                      Yolculuk yarın mı?
                      güzel olmuş abi gerçekten yolculuk yarın

Yorum

• hpsmj
                        Aktif
                        • 25 Mart 2012
                        • 160

1965 - 2035 yılları arasında enerji üretim kaynakları degişimi :

sevgili dostum,
                        10 yıl öncesinde bu benim bitirme projemdi...
                        o zaman dört şey öngörmüştük proje arkadaşımla birlikte..
                        birincisi enerji gereksiniminin artan verime rağmen müthiş bir şekilde artacağını ki bu doğru çıktı.
                        ikincisi yenilenebilir enerji kaynakları artan enerji gereksiniminde daha cok yuzdeye sahip olacak, ama şu anda ben bunun pek gerçekleştiğini düşünmüyorum.. belki on yıldır sabittir yenilenebilir enerji kaynaklarının toplam enerji tüketimindeki yüzdesi.
                        üçüncüsü doğalgaz ın daha önemli olacagı (özellikle Kyuto anlaşmasının kabulu esasına dayanarak) ve o günlerde hocalarımızın bile cok az bildigi shale gas, shale oil dediğimiz olayın öneminin artacağı ki, bu shale gas işi amerikada küçük petrol ve gaz şirketlerini ihya etti desem yalan olmaz.. major şirketler pek fazla kar sağlayamadılar ya da bekledikleri karı elde edemediler diyebiliriz.
                        dördüncüsü de petrol bitecek, zaten bu işi nası yapıcaz, sahalarda ömür mü geçer dedik... o şimdi almanya da meşhur bir danscı, her hafta çıtır hatunları belinden tutmuş poz verip facebook a eklerken, günde ortaya üç karışık yaparken, ben elin 80 arabıyla birlikte aynı platformda takılıyorum hay şansıma kabiliyetime ediyim...

Yorum

• realist34
                          Yasaklı
                          • 04 Haziran 2013
                          • 1354

Yorum

• realist34
                            Yasaklı
                            • 04 Haziran 2013
                            • 1354

hpsmj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sevgili dostum,
                            10 yıl öncesinde bu benim bitirme projemdi...
                            o zaman dört şey öngörmüştük proje arkadaşımla birlikte..
                            birincisi enerji gereksiniminin artan verime rağmen müthiş bir şekilde artacağını ki bu doğru çıktı.
                            ikincisi yenilenebilir enerji kaynakları artan enerji gereksiniminde daha cok yuzdeye sahip olacak, ama şu anda ben bunun pek gerçekleştiğini düşünmüyorum.. belki on yıldır sabittir yenilenebilir enerji kaynaklarının toplam enerji tüketimindeki yüzdesi.
                            üçüncüsü doğalgaz ın daha önemli olacagı (özellikle Kyuto anlaşmasının kabulu esasına dayanarak) ve o günlerde hocalarımızın bile cok az bildigi shale gas, shale oil dediğimiz olayın öneminin artacağı ki, bu shale gas işi amerikada küçük petrol ve gaz şirketlerini ihya etti desem yalan olmaz.. major şirketler pek fazla kar sağlayamadılar ya da bekledikleri karı elde edemediler diyebiliriz.
                            dördüncüsü de petrol bitecek, zaten bu işi nası yapıcaz, sahalarda ömür mü geçer dedik... o şimdi almanya da meşhur bir danscı, her hafta çıtır hatunları belinden tutmuş poz verip facebook a eklerken, günde ortaya üç karışık yaparken, ben elin 80 arabıyla birlikte aynı platformda takılıyorum hay şansıma kabiliyetime ediyim...
                            durumu süpermiş gerçekten...

Yorum

• realist34
                              Yasaklı
                              • 04 Haziran 2013
                              • 1354

DIYARBAKIR'ın Hani İlçesi'nde BDP'li Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Oktay, tartıştığı babasının bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

Hani İlçesi'nin BDP'li Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Oktay, akşam saatlerinde teyzesinde otururken, henüz belirlenemeyen bir nedenle aile içi tartışma yaşandı. İddiaya göre akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen baba Mehmet Oktay, eline geçirdiği bıçakla kızı Nevin Oktay'a saldırdı. Vucudunun çeşitli yerlerinden aldığı 6 bıçak darbesiyle yaralanan Nevin Oktay acı içinde kıvranırken, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen baba Mehmet Oktay kaçarak izini kaybettirdi. Hani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Yardımcısı Nevin Oktay, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırak tedavi altına alındı.

BDP'nin Diyarbakır'daki tek türbanlı başkan yardımcısı olan Nevin Oktay'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlı Mehmet Oktay'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum

• aok75
                                Yasaklı
                                • 12 Temmuz 2013
                                • 602

Selam detan abim.

Yakışıklı kuzen, hayırdır izin mi kullanıyorsun?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information