vahhun Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
başlığı gördüğümde ben de tek tek hisse ismi vermiştir diye düşünmüştüm ama çok genel bir değerlendirme yapmış..hpsmj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermadem bu kadar analiz etmiş bu vatandaş, bir de hangi firmalarmış ne kadar erimiş deegerleri bunları derleyip sunsaymış...
Yorum
-
Osmaniye'de düğünde kavga
Osmaniye'nin merkeze bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde bir düğünde gelin ve damadın yakınları arasında silahlı kavga çıktı.Kavgada 3'ü polis 23 kişi yaralandı. Kavga sonrası yaklaşık 40 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.
(DHA) | 13.04.2014 Pazar 19:12
Yorum
-
tehlikeli bir filme benziyorrealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYasaklı film Nymphomaniac Meclis'e taşındı
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kamuoyunda tartışmalara neden olan Lars von Trier'in 'Nymphomaniac' adlı filminin gösteriminin yasaklanmasını TBMM gündemine taşıdı. Önder, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde; "Kurul bir değerlendirme ve sınıflandırma kurulu yerine bir sansür kurulu olarak mı işlemektedir?" diye sordu.

http://www.cnnturk.com/haber/kultur-...eclise-tasindi
Yorum
-
hadi attı sizinkiler, bugun bizde feneri tutuyoruzayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
Yorum
-
insan öyle bir şey bekliyor, ama işte borsagundem.. gıcık oluyorum o siteye.realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşlığı gördüğümde ben de tek tek hisse ismi vermiştir diye düşünmüştüm ama çok genel bir değerlendirme yapmış..
Yorum
-
hpsmj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertehlikeli bir filme benziyor
büyük ihtimalle ablayı tost yapıyorlar

Yorum
-
oledir de film nasıl çıkartmışlar o konudanrealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbüyük ihtimalle ablayı tost yapıyorlar

orası biraz yaratıcı geldi bana
Yorum
-

Analistlere göre yatırımda riskten kaçan altına ve mevduata sığınırken, fırsatı değerlendirmek isteyenler borsaya geliyor. Buna karşılık borsada Mart ayından bu yana yaşanan yükselişte tarihi dip seviyelerinde bulunan ve çıkışa katılmayan hisseler de var. Zeynep Aktaş'ın Milliyet'teki haberine göre hisse senetlerinin son 10 yıl içerisindeki hareketlerini incelendiğinde, bu süre zarfında borsada olan toplam 266 şirketten 84 tanesinin dolar bazında piyasa değerleri erimiş durumda. Bu hisseleri alıp tutanlar 10 yıllık süre zarfında hiç bir getiri elde edemediler. Eğer firma temettü de ödememiş ise tam anlamıyla bir zarar söz konusu.
Borsa, her ne kadar yatırımcılar için sürekli büyük kazançların konuşulduğu bir platform olsa da son 10 yıllık zaman diliminde enkaz haline gelen hisse sayısı hiç de az değil. Bu süre zarfında halka arz edilen hisse senetlerinin yüzde 73’ü yatırımcısına dolar bazında kaybettirdi. Halka arz seferberliği ile borsaya gelen şirketlere umut bağlayan, yüksek beklentilerle bu hisselerin peşine takılanlar kaybettiler. Yüksek getiri beklentisi bu hisseler açısından tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüştü.
http://www.borsagundem.com/haber/bor...rketler/585716
Yorum

Yorum