detan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
A.S Teşekkürler dostum. İlaçlarım bitmişti bugün kontrole gittim. Bundan önceki kontrole göre baş ağrısı azaldı ama tamamen kesilmedi devam ediyor. Halsizlik için bir hap vermişti oda geçti. Çarşamba günü sol bileğime çok aşırı bir ağrı saplandı 6 saat sürdü sonra geçti. Bugünde migren için bir ilave hap verdi bakalım başağrısına iyi gelecekmi. Hayırlı geceler saygıdeğer abiciğim.
-
Metin Fevzioğlu daha bir sempatik geliyor Detan abidetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaşim Kılıç AKP'ye yakın bir isim. CHP ve MHP destekler mi sence?
Mansur Yavaş da hukukçu ama sıradan bir hukukçu; devlet tecrübesi konusunda haklısın.
Geçmişteki asker kökenli cumhurbaşkanlarımızın olduğunu unutmayalım. Şu anda Başbuğ'un da adı geçiyor. Bunların askeri kademelerde yönetim tecrübeleri vardı ama devlet yönetme tecrübeleri yoktu.
Olur veya olmaz bilemem ama banim mantığım Mansur bu işe uygun diyor.
Yorum
-
Çok çok geçmiş olsun kungfucu abi Allah acil şifalar versin inşallah..kungfucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.S Teşekkürler dostum. İlaçlarım bitmişti bugün kontrole gittim. Bundan önceki kontrole göre baş ağrısı azaldı ama tamamen kesilmedi devam ediyor. Halsizlik için bir hap vermişti oda geçti. Çarşamba günü sol bileğime çok aşırı bir ağrı saplandı 6 saat sürdü sonra geçti. Bugünde migren için bir ilave hap verdi bakalım başağrısına iyi gelecekmi. Hayırlı geceler saygıdeğer abiciğim.
Yorum
-
pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMetin Fevzioğlu daha bir sempatik geliyor Detan abi
Sempatiyi unut, bu şartlarda mantığa göre hareket etmek lazım.
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
kungfucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterA.S Teşekkürler dostum. İlaçlarım bitmişti bugün kontrole gittim. Bundan önceki kontrole göre baş ağrısı azaldı ama tamamen kesilmedi devam ediyor. Halsizlik için bir hap vermişti oda geçti. Çarşamba günü sol bileğime çok aşırı bir ağrı saplandı 6 saat sürdü sonra geçti. Bugünde migren için bir ilave hap verdi bakalım başağrısına iyi gelecekmi. Hayırlı geceler saygıdeğer abiciğim.
Hepsi düzelecek inşallah.
İyi geceler.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Kuzen kusura bakma cep telefonun şarjı bittipool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hoş geldin kuzen...
Haftaya yine yapalım
Bu kadar çok içmeyelim derim ben ..

Çok uzun süre alkol kullandım .. Hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum alkolü
Yorum
-
Yorum
-
Kemal Derviş olsun ozamandetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSempatiyi unut, bu şartlarda mantığa göre hareket etmek lazım.
Yorum
-
Biraz once oteki koyde yazdim.. herkes tirsti..
Zor bir konu ama.. buyrun:....
Lider Coplugu Turkiye..
Biri imam hatipci ..futbolcu..salam sosisci..toptanci..
Oteki emekli ssk muduru...
Oteki baltaya sap olamamis doktor..
Lutfen degerli doktorlar alinmasin..
Tabi ki siyasetteki liderlere saygim var...!
Ama hicbiri.. evet hicbiri bu ulkeyi yonetecek kisiler degiller..bence..
Burda ciddi bir acik var.. Namuslu durust temiz caliskan insanlar siyasete girmiyor...
Bunun ceremesini 70 kusur milyon cekiyor..
Bence siyasetin mekanizmasinda ciddi sorun var...
.mekanizmayi degistirmeli...
Mesele orada..
Yorum
-
Kuzen ne olcek yawf zati en son bizle içtiysen 1 ayıda geçti bah bana haftada 2-3 gün garanti ,detox abiyi hiç konuşmayalaımrealist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzen kusura bakma cep telefonun şarjı bitti
Bu kadar çok içmeyelim derim ben ..

Çok uzun süre alkol kullandım .. Hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum alkolü

Ha bu arada hayatımdan çıkartmaya çalışıyon malışıyon ama senin gibi fondipliyenide bu alemde kimse görmedi.

Yorum

Yorum