Memlekette böyle insanlarla beraber yaşıyoruz.
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-

gözlerim doldu...
yemin ediyorum..
bu aralar çok sık oluyor
ota boka gözlerim doluyor..
hele bir de fonda duygusal müzik varsa..
ben böyle değildim...
arkadaşlar
yaş 39/man
size bir sorum olacak
orta yaş bunalımı yaşadınız mı?
yaşadıysanız kaç yaşında ?
yaşadıysanız sizde nasıl belirtiler oluyordu ?
Yorum
-
Tehlikeli donemdesiniz...gücsüzkarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gözlerim doldu...
yemin ediyorum..
bu aralar çok sık oluyor
ota boka gözlerim doluyor..
hele bir de fonda duygusal müzik varsa..
ben böyle değildim...
arkadaşlar
yaş 39/man
size bir sorum olacak
orta yaş bunalımı yaşadınız mı?
yaşadıysanız kaç yaşında ?
yaşadıysanız sizde nasıl belirtiler oluyordu ?
Yasamin 7 yillik periyodlarin katlari olduguna dair ciddi arastirmalar var. Internette bolca mevcut..
Bu teoriye gore 40 li yaslarin ilk evresi..yani 6 inci evre onemli bir donem..
Insan bu donemde acaba hayatta birsey kacirdim mi??..
Acaba eksik birseyler mi var? Sorgulamasi yapiyor..
Bu benim cevremde ve bende boyle oldu..
kimisi motorculuga.. kimisi enstruman kursuna.. kimisi evli olmasina ragmen"arayisa" atildi..
Velhasil tehlikeli bir donem .. Ayni zamanda dogru kararlar verip en keyif alinacak donem cunku..Maddi sikintilarin hafifledigi bir periyod...
Yorum
-
Size katilmak isterdim ama..YEARS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben DENİZ BAYKAL diyorum..
CB makami tarafsizligi on planda olmasi gereken ve herkesin saygi duydugu bir makam..
Ozellikle onumuzdeki secimler halk tarafindan yapilacagi icin ve bu pozisyonda da partizanligin on plana cikmasi olasi bence..
Rte aday olabilir..Onun karsisinda tum kesimleri birlestiren herkesin sevip saydigi birisi alternatif olabilir.
Deniz Baykal sadece CHP secmeninin oyunu alabilir ve secilme olasiligi dusuk bence...
Yorum
-
Rakı balıktan vaz geçtik Beşiktaş Thales'e geldik.aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana müsaade, gideyim Cumhuriyet'e iki kadeh içeyim.
Rakı balığı abilerim ve kuzenlerimle yaparım.
Yorum
-
mekanın iyisinide nasıl bilinaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana müsaade, gideyim Cumhuriyet'e iki kadeh içeyim.
afiyet olsun şerefe
Yorum
-
YORUMSUZ...
fuatavni (@fuatavni) saat 8:42 PM on Cmt, Nis 05, 2014 gibi tweetledi:
21. Herkes bir şey olmayacakmış gibi hesap yapsın. Beyefendi ülkeyi terkettiğinde bugünün savunucuları ardından en ağır küfürleri edecek.
(https://twitter.com/fuatavni/status/452501614356877313)

Yorum
-
bubası ehmeh almaya gönderse trip yapacah twitter gençlüğü apple store önünde amerikada gördüğünü yapayarak yaşayarak öğrenmek için guyruh yapıyor.. lahin dimeh istediğim makarna yiyen gençlerin ayıbı deel bu her fırsatta laf sohtuğunuz başbahanında ... bu ziktimin sistemi kendisine garşı duranı her zaman didiğim gibi ya asar ya zehirler ya hırgız yapar... siz hükümete gızacağınıza aylık 40-50.000 dolar mayışınan kuduran ağzından köpükler saçarak memleketi dizayn etmeye çalışan yazarlara gızın, ha benim babam..
Yorum
-
Teşekkürler.tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermekanın iyisinide nasıl bilin
afiyet olsun şerefe 
Yorum
-
Kuzen orası çok gergin bi yer çıkın ordan ilerde ''elma'' var ekşınlı bi yer naçizane tavsiyeaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRakı balıktan vaz geçtik Beşiktaş Thales'e geldik.
Rakı balığı abilerim ve kuzenlerimle yaparım.
Yorum
-
Sen kendi zenginini yaratıyosun ne farkediyorki tiiyanali ?tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbubası ehmeh almaya gönderse trip yapacah twitter gençlüğü apple store önünde amerikada gördüğünü yapayarak yaşayarak öğrenmek için guyruh yapıyor.. lahin dimeh istediğim makarna yiyen gençlerin ayıbı deel bu her fırsatta laf sohtuğunuz başbahanında ... bu ziktimin sistemi kendisine garşı duranı her zaman didiğim gibi ya asar ya zehirler ya hırgız yapar... siz hükümete gızacağınıza aylık 40-50.000 dolar mayışınan kuduran ağzından köpükler saçarak memleketi dizayn etmeye çalışan yazarlara gızın, ha benim babam..
Bu kafa ile yol olmaz...!
Atatürkü sen ve başkan'ların anlamalı önce....
Bak önce ben sana Ahmet kayadan bi dörtlük yazıyım...!
Pir sultan'ı düşün anne, şeyh bedretinn'i
Börklüce'yi Torlak Kemal'i...
Insanları düşün anne!
Düşün ki yüreğin sallansın,
Düşün ki o an güneşli güzel günlere inanan
Mutlu bir yusufcuk havalansın...
...
Ama zor Sivası anlayamazsınız, kahramanmaraşı, hatayı, 1914'ü, dersimi...
Siz bunları anlayamadığınız için hiç bir zaman anlaşılmıyacaksınız...!
İş'te bu yüzden bugünler sizin için lale Devri'dir...
Bu devir sizin için bir başlangıç değil 10 yıllık bir maceradan ibaret kalıcaktır...
Yorum
-
Kalkarız zaten birazdan...pool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzen orası çok gergin bi yer çıkın ordan ilerde ''elma'' var ekşınlı bi yer naçizane tavsiye

Artıkbiz de buluşalım artık.
Yorum

Yorum