Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gece gelir...önce üyelikleri etkisiz hale getirir sonra herkese küfür edersin...sen rakiyi kaschar peyniri ile icersin...iste bu memleket bunun icin bole...sabahlara Kadar vijdanlarin isyani onlarca gönderiyi sildin...oysa vijdana hizmet onurlu bir ischtir...Allah islah etsin...kafe'de siyaset gonusulur...kafe seninmis bilmiorduk...ögrendik...140 nick'in ile sen, tekbasina efsanesin...ama ben bilirim, sen...osbir bile cekemezsin...hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
bu ne arkadaş kim siliyor bu kadar yazıları. Daha geçen tırpan yedik şimdi hepten kuşa çevirmişler. 55 tane kalmış bari onlarıda silinde sıfırdan başlayalım bari.
Forumdaki yazıları bazan geç okuyabiliyorum, sn Kuzu'nun yazdığı yazıları da yeni gördüm. Bu forumdan çok yazar çizer geçti ama dostluğundan ve sammiyetinden hiç şüphe etmeyeceğim iki insan tanıdım. Biri kuzu diğeri babo'dur. Her ikisinin de bende yeri ayrıdır. Forumdaki hiç kimse de bunların üzerinde değildir. Ne karar verirse versinler saygı duyarım her ikisine de ....Kuzu'nun yazılarından rahatsızlık duyanlar okumasın , girmesin dedik kaç defa... Farklı topiklerde ismini malzeme yapanlar olursa sorgusuz sualsiz yasaklayacağım bu böyle bilinsin. mesajı ihbar etmeniz yeterlidir.
gereyi yapiliyor.....ve bana ihbar geldimi yaparim....kovarim...ve benim kovdugumu ayhan acamaz....oyle bi yetkisi yok....
ihbarlari tariyorum.....simdi....detan I kovdum....digger ihbarlarida bulunca kovacagim.....bunu hickimse durduramaz usaglar....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum