hoşçakalın.
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hay ben böyle modluğa
iyimi kendimi yasaklayamıyom

Forum Bilgilendirme Mesajı
Vermiş olduğunuz Üye geçersizdir
diyo sistem

simurga müracaat[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
noktayı koydun.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşçakalın.
neler olduğunu annayamadım ama hayırlısı olsun başgan,yolun acık kalemin kesgin olsun
diğer köydeki arkadaşlara selam süüüle
BaLtaCı
kârda otur,zarardan cabuk cık...
Yorum
-
Şu an 18 kullanıcı var. (8 üye ve 10 konuk)
ayhan53
stockbroker
REİS
che big
lonntermsteel
semoz
detan
anti panik
senin zorunla mod olduydum sen sonlandırı ver
bide ricam var tüm mesajlarımı sıfırlayabileceğim tuş varmı
aradım bulamadım
sen biliyorsan tıkılayıverde
sıfırlasın paraları pardon mesajları

forum üyeliğim mümkünse kalsın o dallamayı okumayı seviyom

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
Başkan gral diğer köyde yazsa güzel umursamaz o yazdıkları ile çok ceza alir.vayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermağdurum silemiyom bende cafeleri toptan sildim zaten gralın yüzünden hepimizi alacaklardı içeri

şimdide kendimi banlayıp son noktayı koyuyorum

Yorum
-
Basgan burda oldugu icin foruma gelmistim..Forum kararimi ben de bu durumda gozden gecirmek zorundayim...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermağdurum silemiyom bende cafeleri toptan sildim zaten gralın yüzünden hepimizi alacaklardı içeri

şimdide kendimi banlayıp son noktayı koyuyorum

Forumlar gecici...dostluklar kalicidir..
Yorum
-
Ne oluyor bir şeyler olmuş ama çözmedm ..
Grall hocam nerelerde burnumda tütüyor
Grallım beklediği ahir zaman haziranda gelebilir..
1 mayısta fazla bir şey beklemeyin..
Beklenen gerçeklesmez zamanı gelince gerçek anadan doğma ortaya koyverir kendini..
Gerçek erkektir ve dünya yaşındadır yaşlıdır
Hiç hoş değildir
Billurlari vardır sarkmıştır dize kadar ..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Lanet telekomla telefonda konuşmaktan bıktım usandım 4 levente 40 gündür tel ve internet bağlamadilarMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforum üyeliğim mümkünse kalsın o dallamayı okumayı seviyom

dalaylamayı bende okumadan duramıyomREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşgan gitmeden,hazır modkene bi iyilik yapıver,,kuzu özel diye bi bölüm var oraya giremiyorum,hazır anahtarı bıraqmadan masaya kapıyı acıversen olmamı...meraq ettim niye kitli orası

ama şu meselenin sebebide o kişidir bence uzak dur

şuraya yaz
http://forum.keyborsa.com/showthread...mak-isteyenler...
üye ol
baboyuda (bıkmışbroker) okumak istersen şuraya yaz
http://forum.keyborsa.com/showthread...mak-isteyenler...
ayrıca ben yetkili değilim[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
ata diye bi dalaylama var muhtemelen 2 yada 3 niki birinin ona dikkat edin[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
valla yetkim yok modlar va r diyo ben butonu bulamıyomREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl yetkim yok başgan,koskoca modsun işte yap bi güsellik,kilitli kapılar arkasında konuşulanlara hep meraqım vardır.başıma ne gelirse meraqtan geliyo ama ossun

anla işte nasıl modum
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
Yorum