ilk 6 lire'de gelirim...öle 3 lire de falan da gelmem...sonra 12 lire'de...
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
bana diyosan ben iyiyimkrizgralli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüce Kadar sayiom...eyiyim sorun yok dimeni bekliom...yoksa kufretme baslicam...
forumda yazmayı bırakacamda gelen giden soru soruyo hepsini cevaplayıp kaçacam
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
tebrik ederimalidimitri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler dostlar...
çarşı karıştı mı? dalalım mı???
yarışmada derece yapmışisın[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
teşekkür ederim başkanım :(ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrik ederim
yarışmada derece yapmışisın
derece iyide burası kötü olmuş sen olduğun için buradayız bu böyle biline...
Yorum
-
selamlar reis ne içiyon?REİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu akşamlık bu kadar masayı salladığımıs yiter,
bardağın dibinde kalan son yudum ayranımıda fondipleyip zıbarayım...
iyi geceler...
Yorum
-
-
Başkanım desenize ''Hababam sınıfı intihar ediyor''
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforumda yazmayı bırakacamda gelen giden soru soruyo hepsini cevaplayıp kaçacam
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
Ayahan sayesinde özgür bir Forum idi...o giderse ne olur bilinmez...anasilan guzu'nun yine aybaschisi dutmus...la guzu Dayan la...bak Haschin Gilinc da bayrak acti...hah hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...korkma la...la hayatinda bi kere haktan tarafta dur...
Yorum
-
Ayhan'im forum'a emek ve giymat verdigini biliorum...Politik yazi yazmayiz...en azindan ben yazmam...sadece borsa gonusuruz...sen gitme...Politik yazilari hemen sil...bolelikle hem ne yasadigimizi daha iyi anlariz...ben zaten cok s ik katilamiorum...
Yorum
-
-
vahhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
görüyon mu sen vatan hainini...kalkisma'ya özendirmis milleti...

kiniorum...
Yorum

Yorum