Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tamam ben olayı şindiq annadım,sende magdurlar kervanına katıldın,aramısa hoşgeldin...
valla çok mağduriyet çektim helede son 5-6 yılda ama hiç edebiyatını yapmadım
hep mücadele ettim.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Baskan'im senin daschana kene olurum ben...seni üzen mi var...
kene kuzu sende mi keneyim diyon bide yanlış yere yapışıyon
yakacan canımı
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Ayhan-cim simdi geldim...bi yaramazlik mi var sevgili kardesim...arka saifeleri okutma bana...kisa bi özet yapiver...nerye gidiosun...
kuzunun egoları ve yönetimin direnç gösterememesi desek
Yorum