2.60-2.62 direncini geçmeyi deneyecek gibi.
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
-
SOCAR BASKAN YARDIMCISI SULEIMAN GASYMOV, STAR RAFINERISI PROJESI ICIN 5 MAYIS TARIHINDE BANKALARLA FINANSMAN ANLASMASI IMZALAMAYI PLANLADIKLARINI SOYLEDI.
TRCAS hareketlendi.
Daha önce yazmıştım, TRCAS, STAR'daki hisselerini satmak istiyor. SOCAR bankalarla anlaşma yapınca bu işi de bitirebilirler...
2.60-2.62 direncini geçmeyi deneyecek gibi.Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYONCA da 750 lere düşüş olabilecek gibi gibiBekliyorum aşağıda. Şampuanımı da aldım.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı7.80 altı her an şelaleye hazır
bi anda 740-7.20 arasına gelebilir
Yorum
-
Günaydın Cemiyet..
Burda da fotoğraflarını gördüğümüz Adnan Hoca'nın kediciklerinin "cinsiyet değiştirmesinin" sebebi de mi yoksa BB nin "Alo Adnan..." vakası ?
Erkeklerle de "inşallah hocam.. maşallah hocam.." gitmez ki..
Kedicikler tartışmasıyla Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la atışma yaşayan Adnan Oktar, Başbakan Erdoğan'ın kendisini aradığını söyledi...
Yorum
-
henüz organizasyon yapmadık..realisti de bekleyelim dedim..nede olsa burada yazmıyor, özledim keretayıaok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDetox abim selamlar, bu arada hafta sonuna geldik sayılır. Cumartesi mi Pazar günü mü buluşacağız? Bir karar verildi mi acaba?
eşimin işlerinden dolayı bu sıralarda hafta sonunda işi benim ele almam gerekiyor, zaman olarak biraz sıkıntılıyım. siz ayarlayabilirsiniz, bana bakmayın.
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-

Yorum