Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Reis dikkat et bu herifler pek salacak gibi durmuyor? 91.000-88.000 arasında birsüre yataya bağlayabilir? pala her zamanki gibi öküzleşti günsonu kapanışı dünkü kapanışa yakın olur diye tahmin ediyorum...ben flat bekliyoum geçen haftadan dolayı kendime vadelide işlem cezası verdim...
uyarın icin saol dostum...
kapanış tahmin yarışması oluyorsa banada 71.888 yazarmısın.
aha şunuda yazayım gideyim...hava yağmurlu, ben pert...
ABD'li kuruluş: 30 Mart seçimleri şaibeli
Seçimlerden bir hafta önce üyelerinin bir bölümü Türkiye'yi ziyaret eden Washington merkezli Bipartisan Policy Center (BPC) 30 Mart seçimlerine ilişkin raporunu ABD Kongre üyelerine sundu.
hiç bir şey değişmezmi a.q. memleketinde onyıllarca arkadaş...kınıyorum yaw...
Galiba yeni amaçları Askeri isthibaratları yok etmek? MİT haricinde askeriyede 3 istihbarat var..Kara_deniz-Hava bunlar birbirleriyle uyum içindeler MİT kendi takılıyordu fakat askeri istihbarat daha iyi çalışıyordu gibi geliyor bana?!
Yorum