gazmanbaba Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
denet filan var hissede onları dökemeden gitmeyecek belkideanti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen geçen sene endeks 75000 deyken haziranda 2.5 dan aldım. Arada bolca çalkaladı. Kıvırdı..
İçinde ne varsa KY, BY döktü.. Ben 2.10 lardan canımı zor kurtardım..
Şimdi aynı hisseyi 2.5 TL nin yarısına da alabilirsin..Bir iki hafta önce 1.22 yi de gördüydü..
Bu endeks gene 75000 e dayandı.. Arsanın değeri düştü demek ki...

Yorum
-
-
Şu ana kadar zararsız bilançosu yok kağıdın..tyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenet filan var hissede onları dökemeden gitmeyecek belkide

bilanço öncesi kamyon boşaltma operasyonudur olsa olsa..

Yorum
-
Bay tyanalityanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaransu'nun 4 yıla kadar hapsi isteniyor
Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu hakkında İçişleri Bakanı Efkan Âlâ'ya "iftira" ettiği gerekçesiyle 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

bu habere yorumunuz nedir?
Yorum
-
1,50den alacaktın paket mal bedavaydıyetkisiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz biraz vardı, dün verdiydim 1.75 den...bugün şow yaptı görüyonmu sen ?...

patronda bile oradan maliyetli mal yok
Yorum
-
Öteki köyde PENGD başlığında geçen yıl ortası ile sonu arası zayiatları ve... okuyanları okumanızı öneririm..anti panik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu ana kadar zararsız bilançosu yok kağıdın..
bilanço öncesi kamyon boşaltma operasyonudur olsa olsa..

Yorum
-
devlet yapar yorumunu abisüphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBay tyanali
bu habere yorumunuz nedir?
ne haddimize
Yorum
-
O zaman şöyle sorayımtyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevlet yapar yorumunu abi
ne haddimize 
Bu haberi paylaşma nedeninizi özel değilse öğrenebilir miyim
Yorum
-
yetmüş iki ))) son kararım...süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar
Bunu çözdünüz mü
Ben 81 buldum.
Yorum
-
O zaman bu soru tek bir cevap içermiyorculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryetmüş iki ))) son kararım...
81 benim de son kararım
Yorum

Yorum